Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0




Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
Ο Αήττητος και ο Παλληνιακός δεν κατάφεραν να σκοράρουν (0-0) και …παρέμειναν στην ουρά της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στοιχεία καλύτερης ομάδας, χωρίς επιθετική ισχύ. Οι γηπεδούχοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες αλλά μέτρια απόδοση. Στο 38’ ο Μπακόλας μπερδεύτηκε σε έξοδό του και έδωσε ευκαιρία στον Κολἀγκι να σκοράρει, από μια -φαινομενικά χαμένη- φάση, αλλά με παρέμβαση του Καρακάση, την τελευταία στιγμή, η μπάλλα κατέληξε κόρνερ! Η δεύτερη κλασσική ευκαιρία (στο 82’) ήταν το σουτ του Λάππα στο δοκάρι! Ο Αήττητος δημιούργησε κι άλλες καλές ευκαιρίες αλλά όχι τόσο σημαντικές…
Από την πλευρά του, ο Παλληνιακός έφθασε κοντά στο γκολ με τον Μπερτσιά σε δύο περιπτώσεις, στο 10’ με κεφαλιά και στο 21’ με σουτ, όπως και με τον Ντρένοβα, που επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ στο 33’ και «κρέμασε» τον εκτός εστίας Χατζηφόρο αλλά η μπάλλα κατέληξε άουτ!
Όμως στο 40’ οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Μπερτσιάς σε μια δυνατή μονομαχία με τον Φράγκο, σωριάστηκε στο χορτάρι και σφαδάζοντας από τον πόνο! Το κτύπημα στον δεξιό του αστράγαλο ήταν πολύ δυνατό και ο επιθετικός του Παλληνιακού υπέφερε! Στην διακοπή, επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών, καθώς ο Μπερτσιάς έβριζε «θεούς και δαίμονες» από τον πόνο και τα νεύρα του. Ο διαιτητής εξάντλησε την σχολαστικότητά του, κι έδειξε κόκκινη κάρτα στον επιθετικό του Παλληνιακού για εξύβριση των θείων, την ώρα που μεταφερόταν υποβασταζόμενος στον πάγκο κι ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει… Ο άτυχος Μπερτσιάς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.
Ο Παλληνιακός έμεινε από το 40’ με δέκα παίκτες και στο υπόλοιπο διάστημα ήταν δύσκολο να απειλήσει. Πάντως, είχε ένα καλό σουτ με τον Πάσσαρη (70’) αλλά η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ…
Σχολαστικός και ιδιαίτερα προσεκτικός ο διαιτητής Μπουξμπάουμ. Γενικά καλοί οι βοηθοί Β. Λάμπρου, Οικονόμου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (77' Λάππας), Μαγκλάρας, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φράγκος, Μαγκουσοχατζάκης, Φυτίλης (65' Μασκλαβάνης), Μητσιώνης, Θεοφάνους.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Πάσσαρης, Κοκκινάκης, Καρακάσης, Δημητρακάκης, Ντρένοβα (87' Ζώκος), Σιαδήμας, Κούνας (46' Κοβάνης), Μπερτσιάς, Σκεντούλι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ksexases na grapseis tin eykairia tou mitsioni monos me ton termatofilaka k then ton perase k to penalti me tin voutia tou amintikou tis pallinis me ta dyo xeria mplozon san termatofilakas.......grapse kala k an then mporeis ase na sta grafei allos

Ανώνυμος είπε...

ρεεεεεεε με 10 παιχτες και αδειο τερμα και γκολ δεν βαλατε θελετε και τριποντο.. χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΑΈΠΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΒΈΠΣΑΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

O aittitos koufales dn pe8ainei...8a sw8ei kai to 3erete poly kala lamogiaaaaaaa!!!8elete na thn ri3ete gia tou xronou ta spata 8a einai opws prin,8a fovaste kai na erxestai!!!

Ανώνυμος είπε...

me ton aittito den tha pezete lamogia..

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money