Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


Η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου και της Ε.Δ. της ΕΠΣΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα «Ελαιώνας», στην Παιανία, και εξελίχθηκε σε «οικογενειακή γιορτή», στη διάρκεια της οποίας γνωρίσθηκαν καλύτερα, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, παλαιότεροι και νεότεροι διαιτητές.
Στον χαιρετισμό του ο αρχιδιαιτητής, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και γενικός γραμματέας του απερχόμενου Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλίας Ντάφλος, ευχαρίστησε όλους τους διαιτητές για την προσφορά τους στην δύσκολη αγωνιστική περίοδο που διανύουν τα πρωταθλήματα της Ένωσης και τους ευχήθηκε να επιλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι για τα εθνικά πρωταθλήματα.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ευάγγελος Τσεβάς (ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους παρατηρητές διαιτησίας), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αριστείδης Σπανέας («όσο είστε εσείς καλά, είμαστε κι εμείς καλά», είπε μεταξύ άλλων) και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος (δήλωσε ότι η Ένωση βρίσκεται δίπλα στους διαιτητές). 


Στην αρχή τιμήθηκε -βάσει ευχαριστήριας επιστολής του Σαρωνικού Αναβύσσου- η διαιτητής και διασώστρια Βανέσα Μαραγκού, η οποία προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον 25χρονο ποδοσφαιριστή του Σαρωνικού Μίλτο Ζουμπουρλή, στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής Σαρωνικού-Διονύσου, στο γήπεδο Αναβύσσου. Η συμμετοχή της κ. Μαραγκού ήταν άμεση και ουσιαστική. Εκτός από διασώστρια, η συμπαθέστατη διαιτητής, είναι αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και μέλος της ομάδας αντιμετώπισης καταστροφών της σχολής υποβρυχίων καταδρομών.
Ακόμη, τιμήθηκε για την προσφορά του, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Στέφανος Βακιρτζής, ως προερχόμενος από τον χώρο της διαιτησίας…
Παρευρέθησαν στην εκδήλωση όλα τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών, τα περισσότερα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, όπως και της Πειθαρχικής Επιτροπής. Παρόντες επίσης, οι Αθηναίοι εκπαιδευτές Ι. Φλαμπούρης και Σ. Βελιώδης, ο Πειραιώτης Σ. Βούλγαρης αλλά και ο γιατρός Θαν. Πέτσας, πρώτος πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής ΕΠΣΑΝΑ. 


 
 
 
 

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ 100 - 0 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money