Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

B1: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-2
Ο Κουβαράς ήταν καλύτερος σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες του Παλλαυρεωτικού. Τα δύο τέρματα της νίκης των φιλοξενουμένων σημείωσαν οι Παπανικολάου (30’) και Πλάκα (59’).
Οι διαιτητές Αδαμόπουλος, Γρ. Λάμπρος, Γκούγκαρης, δεν είχαν κτυπητές αδυναμίες… Οι λίγοι φίλοι των δύο ομάδων, προσπάθησαν σε δύο περιπτώσεις να δημιουργήσουν επεισόδιο με τον βοηθό Γκούγκαρη, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια…
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης (75’ Ντάνης), Πιτσικάλης (62’ Γκιόρκας), Σουλιώτης, Παγκοζίδης, Κυριακίδης, Βλαντής, Ασλάνι, Ζουμάς, Χελιώτης (85’ Περδικάκης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ρώμας, Κοτοπούλης, Βανγκέλι, Χατζής, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Π. Μπίκλης, Πλάκα, Παπανικολάου (90’ Θεοδωρακόπουλος), Ζατσελλάρι (75’ Στουραΐτης), Πρίφτης (86’ Σίνης).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1-0
Βελτιωμένη η Βουλιαγμένη επικράτησε του Αυλώνα με 1-0, ύστερα από δύσκολη αναμέτρηση λόγω αέρα και κακού γηπέδου! Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 28’ ο Σταύρος Λιόλιος με πλασέ, μέσα από την μεγάλη περιοχή. Έτσι, η Βουλιαγμένη μπήκε σε κούρσα σωτηρίας…
Στο 80' απεβλήθη ο Πούγιας του Αυλώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.
Καλοί οι διαιτητές Πολυδωρόπουλος, Πανούτσος, Ακτύπης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μπακούρος, Πάππα, Α. Λιόλιος, Μαρκίδης, Τσιρλής, Παπανικολάου (78’ Παπαγκίκας), Πουράνης, Σ. Λιόλιος (68’ Κόρδας), Μπάμπα (90’ Κωνσταντόπουλος).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Νακάι, Πούγιας, Μπαμπαλίου, Λέκκας, Σκανιάκος, Νάνος (58’ Μαλαβάκης), Κάρολι, Βελώνης (71’ Λευτ. Πάντος), Δημητριάδης Σεφεράι (31’ Βαγγ. Πάντος).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2-3
Μάχη μέχρι τέλους έδωσαν οι ομάδες στο Καπανδρίτι, με μεγάλη νικήτρια 3-2 την Δόξα Αγ. Άννας. Η εναλλαγή του σκορ και ο εκνευρισμός των παικτών, υπήρξαν βασικά χαρακτηριστικά της συνάντησης.
Προηγήθηκε (0-1) μόλις στο 2’ με τον Γκίνι η Δόξα, κι έτσι έληξε το ημίχρονο. Όμως, στο 47’ το Καπανδρίτι ισοφάρισε με τον Μίχα και στο 53’ πέτυχε πλήρη ανατροπή (2-1) με τον Αθανασόπουλο.
Η πίεση της Δόξας απέφερε καρπούς στο 77’ με σουτ του Παπαδόπουλου (2-2) και με τον ίδιο σκόρερ (τον Παπαδόπουλο) στο 80’ πήρε και τη νίκη (2-3). Το γκολ αυτό επετεύχθη με σουτ από απευθείας εκτέλεση φάουλ! Αμέσως μετά (80’), απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαλαμάς, σέντερ-μπακ της Δόξας. Νωρίτερα είχε αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και ο πρόεδρος της Δόξας, Σάββας Βαβάσης, για παρεμπόδιση του έργου των διαιτητών.
Καλή η διαιτησία του Παπαδόπουλου, (Ντόστης, Γουρνιάς).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Ζαμπούρας, Κουτρώνας, Καραμπιτιάνης, Ζουβερέλης (60’ Χασανάι), Μπύρωσης, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Πιτσιάβας, Μίχας, Βελτανιώτης (77’ Άλιας).
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Γεωργόπουλος (58’ Μαβίδης), Φέκος (71’ Αρχοντής), Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Καλλέρης, Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι (61’ Σονίδης), Σάββας.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0-2
Ο αέρας ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής και σ’ αυτό το ματς. Η Άνοιξη με την βοήθειά του στο πρώτο ημίχρονο, διατήρησε πλήρη υπεροχή, πέτυχε τα δύο τέρματά της και είχε ακόμη 4 δοκάρια!
Στο β’ μέρος οι ρόλοι αντεστράφησαν… Ο Προφήτης Ηλίας είχε πρωτοβουλία στις κινήσεις, ένα σουτ στο δοκάρι του Βιγλάκη (55’) και πίεσε για κάτι καλύτερο από την ήττα, αλλά σκόνταψε στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Σκόρερς των νικητών ήταν ο Αδρακτάς στο 12’ και ο Νικολάου στο 25’.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Παπαδιώτη, Σπίθα, Μπέκα.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Ζούρας (70’ Χουτρίδης), Λύγκος, Τούσα, Στόλης (31’ λ.τρ. Καραμολέγκος), Τοζάλλι, Γεωργίου, Καρναβίας, Μαργέτης, Κουλοχέρης, Νούσης (58’ Φούκη).
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Β. Κολώτας, Νικολάου, Δ. Δεσύλλας, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Λιγωμένος (89’ Αθανασόπουλος), Μαπάκης (72’ Μπουσδέκης), Δαρζέντας (78’ Σίτης), Αδρακτάς.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-2
Το Κρυονέρι κατάφερε και πήρε ισοπαλία από τα Καλύβια, που προηγούντο μέχρι το 70’ με 2-0, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησαν ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα.
Μόλις, όμως, έγινε η αλλαγή του Οικονομίδη (72’), τα Καλύβια υποχώρησαν, αφήνοντας τον χώρο του κέντρου στους έμπειρους και ικανούς παίκτες του Κρυονερίου, για αντεπιθέσεις.
Τα Καλύβια προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 3’ με σκόρερ τον Σερμπενιάδη και διπλασίασαν (2-0) τα τέρματά τους στο 43’ με τον Οικονομίδη.
Το 1-2 έγινε στο 81’ από τον Νυχά και το 2-2 από τον πολύ καλό σουτέρ Ζερμπίνη στο 92’ με βολέ από πλάγια θέση.
Περίεργη (με έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων) η διαιτησία του Βακκά (βοηθοί Αντ. Βλάχος-Βουδούρης). Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Μαραγκός, Βασιλείου, Μουστόγιαννης, Ροκανάς, Οικονομίδης (72’ Χ. Μπούτσης), Σερμπενιάδης, Καρελιώτης (88’ Λυριτζής).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Καστρινός, Κολώτας (85’ Ορ. Θανασούλης), Κανταρέλης (46’ Κόλμπερ), Γ. Θανασούλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Χουζούρης, Τσαλαπατάνης, Ζερμπίνης, Ρίζος (70’ Νυχάς).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 6-1
Μεγάλη σε εύρος εντός έδρας νίκη επί του Φοίβου Βάρης πέτυχε ο Παμπαιανικός. Η ομάδα της Παιανίας, παρά το δυνατό αέρα, επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή του αγώνα, σημειώνοντας τρία γκολ μέχρι το 19’ και παίζοντας καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο.
Ο Φοίβος προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές προς τους επιθετικούς να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το κατάφερε… Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας και δημιουργούσαν συνεχώς επιθέσεις, με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει διαστάσεις.
Τον χορό των τερμάτων του Παμπαιανικού άνοιξε στο 4’ με σουτ ο Σέλβια, μετά από κάθετη πάσα του Βύζα. Στο 8’ οι ίδιοι πρωταγωνιστές συνδυάσθηκαν (ο Βύζας έκανε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή) και ο Σέλβια με σουτ, πέτυχε το 2-0.
Το 3-0 σημείωσε πάλι ο Σέλβια στο 19’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σώκο. Στο 56΄ μείωσε ο Φοίβος Βάρης με κοντινό σουτ του Λέκκα και στο 76’ ο Παμπαιανικός σημείωσε το 4-1 με τον Γκόμπλια, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Αζαριάδη.
Ο Παμπαιανικός συνέχισε να πιέζει τους παίκτες του Φοίβου Βάρης, με αποτέλεσμα στο 85’ να πετύχει το 5-1 με ωραία προσπάθεια και σουτ του Λαγού και στο 87’ ο Σέλβια, μετά από κάθετη πάσα του Λαλαούνη, να γράψει το τελικό 6-1.
Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης ότι οι επτά παίκτες της ενδεκάδας της Παιανίας ήταν 14-17 ετών, με ντεπούτο για τον 15χρονο αμυντικό Ζάχαρη. Επίσης, η συμμετοχή ακόμη 2 μικρών, του 15χρονου επιθετικού Αλεξίου και του 14χρόνου μέσου Λαλαούνη.
Καλή η διαιτησία του Μαγουλάκη (Κάλλης – Μπαρούνη).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Ζάχαρης, Ν. Αζακάς, Χατζής, Παπακυρίτσης (80’ Αλεξίου), Παπασωτηρίου, Σέλβια, Κατσαρός (72’ Λαλαούνης), Αγγελόπουλος (73’ Λαγός), Γκόμπλιας, Βύζας.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Πούτρο (47’ Λέκκας), Ζέρβας, Σώκος (46’ Νεφερίδης), Καρύδης, Παρόλας, Παπαδόπουλος, Λουστ, Αγάλου, Ποπιέλα (70’ Γούτος), Γεωργιάδης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με αυτόν τον γραφικό πρόεδρο της δόξας αγ.αννας;;;;; γιατί δεν τιμωρείται ποτέ;

Ανώνυμος είπε...

γιατι αραγε ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι εχουν κανει την επσανα σπιτι τους . Το σημερινο επιπεδο της επσανα ειναι "ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

Ti einai auta pou grafeis re Gia to krioneri giati den les oti o diaitiths sfurize Gia thn doksa Pou etsi mono kaparwnei thn prwth thesh kai giati den les oti sto kapandriti o diaitiths evaze thn doksa me stimena sthn antipalh perioxi k enw to kapandriti kerdize 2-1 sto ogdonta pente parathse to match Xwris logo

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money