Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-0



Νίκη ύστερα από αρκετό καιρό (δεύτερη στους τελευταίους 10 αγώνες) σημείωσε γηπεδούχος η Δόξα Κορωπίου επί του Άρη Βούλας, που τίποτε δεν του πήγε καλά σ’ αυτό το ματς…
Η διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών της Δόξας για τη νίκη και η προσωπικότητα του Δάβαρη, έκαναν τη διαφορά, καθώς ο έμπειρος επιθετικός της Δόξας εκμεταλλεύθηκε τις ασίστ των συμπαικτών του, και αξιοποίησε τόσο το δικό του ταλέντο όσο και των υπολοίπων παικτών της ομάδας του!
Η φάση που έκρινε τη νικήτρια ομάδα συνέβη στο 10’, όταν ο τερματοφύλακας του Άρη Τσόμπο, υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Δάβαρη και απεβλήθη. Τον αντικατέστησε ο Γκανατσούλας, ο οποίος απέκρουσε το κτύπημα πέναλτυ του Δάβαρη! 
Όμως με 10 παίκτες, ο Άρης δεν μπορούσε να αντισταθεί με επιτυχία αφού είχε και σημαντικές ελλείψεις (Παππάς, Ροδίτης, Π. Μαντακίδης).
Έτσι, στο 44’ ο Δάβαρης άνοιξε το σκορ (1-0) με ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής.
Το 2-0 σημείωσε ο Παπαδάς στο 70’ με κοντινό πλασέ σε συρτή σέντρα από πλάγια και το τελικό 3-0 πέτυχε ο Μπερέτας στο 75’, σφραγίζοντας την καλή εμφάνιση της Δόξας.
Καλή η διαιτησία των Παπαδιώτη, Γιαλούρη, Οικονόμου.
ΔΟΞΑ: Μηνάς, Κωστάζος (85’ Χάλαρης), Μαρινάκης, Καδίτης, Τούντας, Αμπεντινάι, Μπεχάρι (49' Παπαδάς), Μπουτσάι, Δάβαρης, Σύρος (72’ Σοτίρ), Μπερέτας.
ΑΡΗΣ: Τσόμπο, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Διακρούσης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Βεϊζάι (70’ Τσιαγκάνης), Λ. Μαντακίδης (87’ Μπουλάρι), Παπαγεωργίου, Πολυχρονιάδης (10’ Γκανατσούλας), Διγενής.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sketo kafeneio isos o poio eukolos antipalos pou perase apo edw!!synexizoume

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money