Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Β2: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2-2
Ο Διόνυσος προηγήθηκε 2-0 και είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ στο α’ ημίχρονο, καθώς είχε 3 οριζόντια δοκάρια ο Καρατσίκος, με την βοήθεια και του φοβερού αέρα! Ουσιαστικά χάρισε την ισοπαλία στους γηπεδούχους!


Ο Σαρωνικός που άλλαξε προπονητή την περασμένη εβδομάδα (Χόρτσας αντί Τσομπανάκη) αλλά και παίκτες (Ραφαηλίδης), μπήκε άσχημα στο παιχνίδι και βελτιώθηκε μόνο στο β’ 45λεπτο, όταν είχε τον αέρα «μαζί» του και κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2, παρ' ότι στο τέλος ο Διόνυσος "κόπηκε" δύο φορές σε φάσεις για γκολ με αμφισβητούμενα οφ-σάιντ!
Στο 70’ διεκόπη ο αγώνας για 10’ λεπτά λόγω τραυματισμού του Ζουμπουρλή στο κεφάλι. 
Ο ποδοσφαιριστής του Σαρωνικού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και η κατάστασή του ευτυχώς δεν προκάλεσε περαιτέρω ανησυχία, παρ’ ότι αρχικά όλοι φοβήθηκαν για …μεγάλη ζημιά!
Η σειρά των τερμάτων:
0-1: 9’ Γεροβασίλης
0-2: 41’ Καρατσίκος
1-2: 56’ Αλεξίου
2-2: 66’ Χαρίτος
Καλή η διαιτησία των Χριστοδούλου, Περδίκη. Η Μαραγκού με λάθη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Χόρτσας): Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Χ. Κετέογλου (68’ Λεζάκης), Γκίνης, Ζουμπουρλής (80’ Ναυπλιώτης), Ι. Κετέογλου, Ντίνος, Β. Καραγιάννης, Χαρίτος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης (57’ Θάνος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Γεροντάκης (35’ Γκέσουρας), Κολέτσας, Κοπελάκης, Χριστοδούλου (69’ Μαρώλιας), Αλεξανδρόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Καρατσίκος, Γεροβασίλης, Ουντέζε, Δρόσος.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ  4-1
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, που συνοδεύθηκε από την επίτευξη 4 τερμάτων στο πρώτο 35λεπτο του αγώνα και αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ο Πρωτέας επικράτησε γηπεδούχος της μέτριας Νίκης Δροσιάς με 4-1. Τώρα ο Πρωτέας βλέπει πάλι από απόσταση αναπνοής την κορυφή της βαθμολογίας!
Μέχρι το 10’ ήδη το σκορ ήταν 3-0! Ο Καλιανιώτης ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ (1-0) με σουτ έξω από την περιοχή στο 3’. Μετά ο σέντερ-φορ Χουσιάδης πέτυχε δύο τέρματα στο 7’ και στο 10’ και το καρέ των τερμάτων (4-0) συμπλήρωσε ο Κατσούλας στο 35’!
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής, με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Γαρουνιάτης στο 75’.
Άψογη η διαιτησία των Σπίθα, Δ. Τζαφόλια, Ρούντου.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας (77’ Γεσιλάι), Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Χύκα (55’ Δαβής), Χουσιάδης (71’ Γιαννικάκης), Μαραγκός, Καλιανιώτης.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Μούρτης (80’ Κωβαίος), Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Γαρουνιάτης, Σπυρόπουλος, Κιούρκος, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Μπέτσης, Σαμαράς (68’ Πιπέρας), Χαμζάι (55’ Μαυρομάτη).

ΡΑΜΝΟΥΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3-0
Καλύτερος ο Ραμνούς, άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Ζούπα και «απογοήτευσε» γρήγορα το Συκάμινο, του οποίου επικράτησε τελικά με 3-0.
Πριν λήξει το ημίχρονο (41’), οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0 με τον Ντούρα και στο β’ μέρος έκαναν το 3-0 με σκόρερ τον Μήτση (67’).
Στην σκιά της αποχώρησης (ύστερα από 7 περίπου χρόνια στον πάγκο της ομάδας) του Νίκου Κουσκούνη, το Συκάμινο αγωνίσθηκε στο τοπικό ντέρμπυ με τις οδηγίες του Οσμάν και του Καραμιχάλη, μέχρι την οριστικοποίηση συμφωνίας με νέο τεχνικό. Πάντως, είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα.
Καλή η διαιτησία των Γουρνιά, (Ζαχαρόπουλου, Ζέρβα).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Καλαθάκης, Φαραντάκης (60’ Γκούρα), Μουρίκης, Ματέρης Γκίκας (65’ Εμπορέλλης), Αμάτι (70’ Βλασσόπουλος), Δ. Κόλλιας, Ζούπα, Μήτσης, Ντούρας.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάνας, Μπάρο, Καραμιχάλης, Γκανούδης, Σουβαντζής, Φιλλής, Τούκας (71’ Τσεβελέκος), Τζιαχρήστας, Παπαπάνου (58’ Χατζηκοντός), Φώτος (46’Τσαγκαράκης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1-2
Πολύ μεγάλη νίκη για την Άμυνα, μέσα στον Κόκκινο Μύλο με 2-1 επί του Αχιλλέα! Και μεγάλη αποτυχία του Αχιλλέα, να χάσει στην έδρα του ένα παιχνίδι, που με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση, μπορούσε να το κερδίσει…
Ο αέρας επηρέασε κι αυτή την αναμέτρηση, αλλά όποια ομάδα βάζει την μπάλλα κάτω, έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας… Η Άμυνα είναι από τα «σύνολα» που παίζουν καλή μπάλλα και γι’ αυτό εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που είχε και σημείωσε δύο τέρματα ενώ φαίνεται να της ακυρώθηκε ένα ακόμη!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα έχοντας με το μέρος τους τον αέρα. Στο 10’ προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Φούντα (1-0) και συνέχισαν να υπερέχουν και να χάνουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Άμυνα πήρε με το μέρος της τον αέρα και στο 49’ φάνηκε ότι ισοφάρισε με κεφαλιά του Καραβατάκη, αλλά η βοηθός Αντωνίου δεν έδειξε γκολ (οι παίκτες είπαν ότι η μπάλλα είχε περάσει όλη την γραμμή τέρματος). Πάντως, λίγο αργότερα (55’) ο ίδιος παίκτης (Καραβατάκης) με εντυπωσιακό βολ-πλανέ από το ύψος του πέναλτυ, ισοφάρισε 1-1.
Η Άμυνα εντυπωσιάζοντας, πέτυχε και το 1-2 στο 62’ με ενέργεια και πλασέ του Παπαδημητρίου, πάνω από τον τερματοφύλακα Ματσούκα!
Παρά τις προσπάθειές του, ο Αχιλλέας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει… Όμως, στο 92’ ο Καραμάνος κέρδισε πέναλτυ από επιπόλαιο φάουλ εντός περιοχής του Καπλάνη. Την ποινή εκτέλεσε ο Λεμονής, απέκρουσε προσωρινά ο Ματσούκας, έγινε νέο σουτ αλλά και πάλι έδιωξε η άμυνα την μπάλλα επί της γραμμής τέρματος! Έτσι, σώθηκε ο Αχιλλέας από το 3-1… Με τη λήξη, οι παίκτες της Άμυνας δέχθηκαν τα συγχαρητήρια παικτών και παραγόντων του Αχιλλέα (παρά την ήττα), για την τόσο καλή τους εμφάνιση!
Καλός ο διαιτητής Μαργαρίτης. Με λάθη οι βοηθοί Αντ. Βλάχος και Αικ. Αντωνίου. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ο διαιτητής διέκοψε προς στιγμή το παιχνίδι, επειδή οπαδοί των γηπεδούχων έφτυναν κι έβριζαν τον Λεμονή, που προσπαθούσε να κτυπήσει κόρνερ! Τα σκάγια πήραν και την βοηθό Αντωνίου… Παίκτες και παράγοντες του Αχιλλέα παρενέβησαν ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Τσιαδήμας, Σταυρόπουλος, Ροπόκης, Μπούσκος, Πλιάτσικας (60’ Καπλάνης), Σταματόπουλος, Φούντας (46’ Γεωργακόπουλος), Τσάκαλος, Παπαχρήστου (46’ Ξενάκης).
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Νικόπουλος, Πουλιόπουλος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Παπαδημητρίου, Τζέγια (85’ Θεοχαρίδης), Καραμάνος, Καραβατάκης, Λεμονής, Τσίγκος (46’ Τσόκος, 70’ λ.τρ. Δρόσος).
* Η διοίκηση της Άμυνας μετά τη λήξη του αγώνα συνεχάρη ειδικά τον ποδοσφαιριστή Ροπόκη αλλά και τους παράγοντες της διοίκησης του Αχιλλέα, για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία που τους επεφύλαξαν.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-1
Για πρώτη φορά βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας η Άρτεμις, με τη νίκη επί του Εθνικού. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Εθνικός στο 20’ με κεφαλιά του Ζιάγκου κι αφού η μπάλλα κτύπησε στην πλάτη του Δημητρίου κι άλλαξε πορεία (0-1).
Η Άρτεμις «γύρισε» το ματς από το α’ ημίχρονο, (1-1) με δυνατό τεχνικό σουτ στο «Γ», μέσα από την περιοχή, του Κουνελάκη στο 37’ και ωραία προσπάθεια και πλασέ του Τσούκα στο 44’ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, από μπαλλιά του Καραμανίδη (2-1).
Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι της Αρτέμιδος διατήρησαν την υπεροχή, καθώς ο Εθνικός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, κι έχασαν ευκαιρίες με τους Κουνελάκη 60’, Ν. Πελέκη 75’, Τσούκα 85᾿.
Επαρκής η διαιτησία των Καπόγλη, Φαμέλη, Β. Γαλάνη.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Διαμαντής, Βασιλείου, Δημητρίου, Λένο, Χαρίσης, Ντούσης (67’ Ν. Πελέκης), Τσούκα (90’ Ζήκος), Καραμανίδης, Κουνελάκης (82' Δαρβής).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος (38’ Κότσι), Αλτιπαρμάκης, Σπανομαρίδης (85’ Μασούρας), Βιβικίδης, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Στεφανίδης (62’ Αντωνίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money