Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2-0


Δεν είχε πολλές φάσεις το παιχνίδι, αλλά η γηπεδούχος Σταμάτα εκμεταλλεύθηκε τις περισσότερες και νίκησε την Δόξα Κορωπίου με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο καλοί όσο στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις τους, έμειναν και με 10 παίκτες στο τέλος του α’ ημιχρόνου, γεγονός που αποσυντόνισε την λειτουργικότητά τους, και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, οι οποίοι «έκλεισαν» σωστά τον Δάβαρη και κατάφεραν να πετύχουν γκολ όσο έπαιζαν κι αυτοί με 11!
Στο α’ ημίχρονο έγινε δυνατό, χωρίς σπουδαίες φάσεις παιχνίδι και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο πλευρών. Όμως, στο 45’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χάλαρης, ο οποίος έβρισε πολύ δυνατά και καθώς ήταν δίπλα του ο διαιτητής, τον απέβαλε αμέσως.
Στο 58’ ο Χ. Τσεβάς πέτυχε το 1-0 και στο 71’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντιούφ των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα (76’) ο Αμπεντινάι υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Οικονομόπουλου, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο ίδιος που το κέρδισε (Οικονομόπουλος), για το τελικό 2-0.
Εξαιρετική η διαιτησία του Μπουξμπάουμ και των βοηθών του Σπίθα και Σπυρόπουλου.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Ντιούφ, Λιόλιος, Πέππας (80’ Ζώτος), Κριεμάδης, Καλογήρου (63’ Μπόρας), Οσμανάι (88' Καραμήτρος), Χ. Τσεβάς, Οικονομόπουλος.
ΔΟΞΑ: Μηνάς, Χάλαρης), Μαρινάκης, Καδίτης, Τούντας, Αμπεντινάι (80’ Θεοχάρης), Μπεχάρι, Μπουτσάι (65’ λ.τρ. Σύρος), Δάβαρης, Παπαδάς (86’ Βαλσαμογιάννης), Μπερέτας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai sunexizoume

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money