Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-0


Ο ΩΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ
Σημαντική νίκη 1-0 μετά από δύο μήνες πέτυχε ο Ωρωπός επί της Μάχης Μαραθώνος, η οποία μάλλον βρέθηκε προ εκπλήξεως και παρ’ ότι έφθασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, δεν το πέτυχε!
Στην αρχική 11άδα του Ωρωπού επέστρεψαν τέσσερις ποδοσφαιριστές (Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Βασιλειάδης, Στεφανής) και με προπονητική τριάδα τους Λύγκο, Σκαρμούτσο, Πέππα (υπεύθυνους των ακαδημιών), παρουσιάσθηκε ένα ψυχωμένο σύνολο που μπήκε δυνατά στον αγώνα.
Οι παίκτες των γηπεδούχων έδειξαν υπέρμετρο πάθος, με τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου σε νέο ρόλο (του στόπερ) μαζί με τον Γιάννη Γκλιάτη, να συνδυάζονται άψογα με τον Μέγα, και τον Βούσουλα ανασταλτικό χαφ. Στις πτέρυγες τους  Αποστολόπουλο, Κρομμύδα και τον Σωτηρόπουλο σε ρόλο επιτελικού, με προωθημένο τον Νουόμπα. Αυτή ήταν η σύνθεση που παρέταξε ο Βαγγέλης Λύγκος.
Το γκολ (1-0) που σημείωσε στο 10’ ο νεαρός Κρομμύδας (ανενόχλητος, με σουτ από την μεγάλη περιοχή), έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους και στο 20’ ο Νουόμπα πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Βοτσίδη, που τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν κατολόγισε το πέναλτυ, ούτε έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφού ο Μάρτιν Νουόμπα ήταν σε προφανή θέση για γκολ!
Μετά το 30’ η Μάχη, με τον Μίχα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, είχε δύο τουλάχιστον καλές στιγμές. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλειάδης απέκρουσε κεφαλιά του Νταή και στο 40’ μετά από κτύπημα φάουλ του Μίχα, ο Πλατσιώτας πέτυχε γκολ με κεφαλιά, που κακώς ακυρώθηκε από τον βοηθό Μόσχο ως οφ-σάιντ, μια φάση που αμφισβήτησαν έντονα παίκτες και παράγοντες των φιλοξενουμένων!
Στο β’ ημίχρονο συνέχισε να πιέζει η Μάχη και είχε μεγάλες ευκαιρίες, με τον Ενέι (51’) που στόπαρε ωραία την μπάλλα αλλά στο τετ-α-τετ με τον  Βασιλειάδη την έστειλε απελπιστικά άουτ και με τον Τσέλα (55’) που μόνος του από το σημείο του πέναλτυ, σούταρε ψηλά άουτ!
Στο 57’ επανεμφανίσθηκε ο Κυριάκος Στεφανής (μετά από αρκετό καιρό), στη θέση του Αδάμ Κρομμύδα που υπέστη τράβηγμα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μάχη συνέχισε να πιέζει και είχε ένα κτύπημα φάουλ του Μίχα, από καλή θέση, αλλά η μπάλλα έφυγε άουτ. Ο Ωρωπός με κάθε τρόπο, κράτησε τελικά το πολύτιμο 1-0…
Απέτυχαν στο έργο τους ο διαιτητής Βουδούρης και ο βοηθός Μόσχος Καλός ήταν ο βοηθός Μακρής.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Γιακουμέλος, Μηλακιώτης, Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Μέγας (85' Γιούνας), Βούσουλας, Κρομμύδας (57' Στεφανής), Νουόμπα (87’ Λέων), Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Γρίβας, Τσέλα, Κατούντας, Πλατσιώτας, Καραλής, Μπισμπιρούλας (46' Ν. Χαμάμης), Νταής, Ενέι, Μίχας, Σένε (51’ Χατζηλίας).
* Ο πρώην αρχηγός του Ωρωπού Δημήτρης Κατερίνης, αποχώρησε και μετεγράφη στο γειτονικό Συκάμινο, όπου συνεχίζει την καριέρα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money