Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-0


Καλύτερος σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Νικηφόρος νίκησε τον μέτριο Αήττητο με 1-0 και συνέχισε το αήττητο σερί του…
Με εξαίρεση δύο περιπτώσεις, στο 40’ και το 65’, ο Αήττητος δεν έδειξε στοιχεία ομάδας που μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία απ’ τον υποβιβασμό! Στην πρώτη, ο Κολάγκι πήρε ωραία μπαλλιά του Μητσιώνη, μέσα στην περιοχή, και αμαρκάριστος σούταρε άουτ! Στην δεύτερη, κεφαλιά του Μητσιώνη έφυγε άουτ…
Αντίθετα, ο Νικηφόρος που είχε ελλείψεις, όποτε ήθελε έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσε κινδύνους. Στο α’ ημίχρονο –εκτός του νικητήριου τέρματος- τις πιο σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Βαζέχα και Αποστολόπουλος ενώ στο 75’ ο Αποστολόπουλος με σουτ-κεραυνό έστειλε (με τρομερό πάταγο) την μπάλλα στο δοκάρι του Χατζηφόρου!
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 30’ ο Καγιάς με πλασέ, αφού πήρε την μπάλλα στην πλάτη της άμυνας, από κάθετη πάσα του Χαρικιόπουλου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Μαργαρίτη, (Τσιαλογιάννης, Λάμπρου).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αλεξανδράκης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Καγιάς, Χαρικιόπουλος, Τζόουνς (46' Ζέεμπε), Βαζέχα, Αποστολόπουλος (78' Βαγενάς).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (48' Μαγκουσοχατζάκης), Μαγκλάρας, Α. Καλούδης, Μασκλαβάνος (78' Φυτιλής), Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Μητσιώνης, Λούτζι, Θεοφάνους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΙΟΣ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ,ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ....ΕΛΕΟΣ! ! ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ, ΝΑ ΤΕΛΕΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΘΜΟ Η ΒΑΘΜΟΥΣ...ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΕΙΧΕ 70-30 ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ...ΛΟΓΙΚΟ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΟΜΩΣ...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money