Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-2



Δίκαιη νίκη με 2-0 πέτυχε η Σταμάτα στον Γέρακα, παίρνοντας ρεβάνς της εντός έδρας ήττας της με 1-0 στον α’ γύρο! Η επιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με δύο τέρματα στο πρώτο 12λεπτο του αγώνα σφράγισε την επικράτησή της.
Παρά το γεγονός ότι η Σταμάτα είχε στο α’ ημίχρονο τον αέρα αντίθετο, κατάφερε να εκμεταλλευθεί το ...μειονέκτημά της και να σκοράρει δύο φορές.
Μόλις στο 8’ ο Μπερμπάντης από 30 μέτρα, εξαπέλυσε σουτ – κεραυνό που έστειλε την μπάλλα να καρφωθεί στο «Γ» της εστίας του Γαβαλά (1-0).
Στο 11’ ο Χ. Τσεβάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γαβαλάς προσπάθησε να διώξει με γροθιές την μπάλλα, η οποία κτύπησε στο κεφάλι του Βάρδα και κατέληξε στα δίχτυα του Γέρακα για το 0-2.
Από εκεί και μετά, η Σταμάτα έδειξε ψυχολογικά έτοιμη να διαχειρισθεί το υπέρ της αποτέλεσμα, παίζοντας καλύτερα και ψυχωμένα, ενώ ο Γέρακας δεν είχε την δύναμη να αντιδράσει ουσιαστικά και να «αμφισβητήσει» την ανωτερότητα των αντιπάλων του…
Στις λίγες καλές φάσεις που δημιουργήθηκαν, στο 15’ καλό κτύπημα φάουλ του Δελάρδα, στο 65’ κεφαλιά του Τσαδήμα σε σέντρα του Κρητικού και στο 80’ πλασέ του αμαρκάριστου Καραμήτρου, η μπάλλα έφυγε άουτ.
Καλή η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου και των βοηθών Β. Λάμπρου και Καζά.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός (65' Δριλάκης), Καρλατήρας, Κάλης (46' Δ. Πελέκης), Μουράτογλου, Γεωργόπουλος (22' Τσαδήμας), Μπερέτης, Βάρδας, Δημητριάδης, Χρυσανθόπουλος, Δελάρδας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Ντιούφ, Λιόλιος, Μπόρας, Κριεμάδης (90' Δημούδης), Οσμανάι (80' Ζώτος), Μπερμπάντης (75' Καραμήτρος), Χ. Τσεβάς, Οικονομόπουλος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!! 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money