Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ»

Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ κάλεσε στην συνεδρίαση της Τετάρτης 19/12, εκπροσώπους της Μαρκό και του Παλλαυρεωτικού σε ενημερωτική συνάντηση, προκειμένου να ακούσει τα παράπονά τους που είδε δημοσιευμένα –μέσω δηλώσεων ή ανακοινώσεων τρίτων- χωρίς επίσημη διαμαρτυρία των συλλόγων.
Στην συζήτηση παρευρέθησαν από πλευράς Μαρκό οι κ.κ. Μεθενίτης και Κορωνιάς και από πλευράς Παλλαυρεωτικού οι κ.κ. Πιτσικάλης και Πασχάλης. Στα παράπονα που εξέφρασαν, κυρίως για την διαιτησία στους αγώνες των ομάδων τους, ο πρόεδρος της Ένωσης  κ. Παπαμακάριος, κατηγορηματικά δήλωσε ότι «δεν υπάρχει καμιά προκατάληψη για κανένα σωματείο – μέλος από πλευράς της διοίκησης».
Πάντως, οι εκπρόσωποι των σωματείων είπαν ότι τις δημόσιες δηλώσεις έκαναν μέλη των διοικητικών συμβουλίων τους και όχι οι πρόεδροι ή μέλη του προεδρείου των συλλόγων τους. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ ενημέρωσε τους διαμαρτυρόμενους –και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο-ότι μπορούν να καταφεύγουν σ’ αυτό (επίσημα ή ανεπίσημα), άλλως προειδοποίησε ότι κάθε ανώνυμη καταγγελία θα μεταβιβάζεται στην Πειθαρχική Επιτροπή.
 
* Ο κ. Πασχάλης, γεν. αρχηγός του Παλλαυρεωτικού, δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ότι ο επόπτης Ανδρίτσος, στον αγώνα Δόξας Αγ. Άννας-Παλλαυρεωτικού, έτρεξε προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο (εντός αγωνιστικού χώρου) στον διαιτητή της συνάντησης Αδαμόπουλο και του υπέδειξε την αποβολή του παίκτη Βαρυθυμιάδη! Επίσης, ο κ. Πασχάλης διαμαρτυρήθηκε γιατί σε σχετική ερώτηση προς τους διαιτητές του ίδιου αγώνα, η απάντηση που πήρε ήταν: «Καλά, σε κάθε αγωνιστική έχεις και μια τουλάχιστον αποβολή. Αυτή σε πείραξε»; Γεγονός που δείχνει φανερή προκατάληψη εις βάρος της ομάδας του…
 
* Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. εμφανίσθηκε και το πρώην μέλος της διοίκησης Σπύρος Καλιανιώτης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υβριστική προς αυτόν συμπεριφορά του μέλους του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλία Μικρόπουλου, λέγοντας: «Γιατί κ. Γιώργο (Παπαμακάριε) δέχεστε τον κ. Μικρόπουλο στην παρέα σας; Με εξύβρισε με απαράδεκτο τρόπο. Παρακαλώ να τον μαζέψετε»…
Σε ερώτηση που κάναμε στον κ. Μικρόπουλο σχετικά με το θέμα, μας απάντησε: «Πρώτα δέχθηκα απαράδεκτη υβριστική επίθεση, μέσω κινητού τηλεφώνου σε ανοικτή ακρόαση από τον κ. Καλιανιώτη, κι ύστερα τον έβρισα κι εγώ! Πάντως, δεν του έβρισα –σε καμιά περίπτωση- την μητέρα, όπως ισχυρίζεται! Ακόμη και σ’ αυτή την λεπτομέρεια λέει ψέματα»!

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ 50-50? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ??? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ???? ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΑΒΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ> ΣΩΣΤΑ???

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money