Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ: ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ …«ΞΥΝΕΤΑΙ»!

Η αδυναμία των δημοτικών «αρχόντων» να κατανοήσουν την σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό, στο μεγαλείο της! Όπως γράφει η ιστοσελίδα «Pallini Press», στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Γέρακα έχει καταρρεύσει ολόκληρο κομμάτι τοίχου (μάντρας), που προστατεύει τον αγωνιστικό χώρο από τον παρακείμενο δρόμο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την δυνατή βροχή, σαν κατακλυσμό, της περασμένης εβδομάδας, κι επηρέασε τον αγώνα πρωταθλήματος Γέρακα-Παλληνιακού, που διεξήχθη εκεί την περασμένη Κυριακή!
Ο μαντρότοιχος του γηπέδου μετά τις τελευταίες βροχές, σε μεγάλο ποσοστό έπεσε, και υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος. Η άποψή μας, γράφει ο Γιώργος Λάιος, υπεύθυνος της ιστοσελίδας, είναι ότι οι ομάδες ρίσκαραν με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στον αγώνα πρωταθλήματος…
Μερικές διαφημιστικές πινακίδες που τοποθετήθηκαν πρόχειρα, χώρισαν τον αγωνιστικό χώρο από τον δρόμο αλλά ανά πάσα στιγμή κάποιος ποδοσφαιριστής μπορούσε να βρεθεί εκτός γηπέδου, με πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού ή άλλου ατυχήματος.
Στο ρεπορτάζ που κάναμε μετά την λήξη του παιχνιδιού, διαπιστώσαμε ότι παράλληλα με την κατάρρευση του μαντρότοιχου, έχει υποχωρήσει και όγκος χωμάτων που υποστηρίζουν τον παρακείμενο στύλο-πυλώνα με φωτισμό του γηπέδου. Ο κίνδυνος πτώσης του πυλώνα είναι ορατός!
Επειδή καθημερινά μετά τις 3 μ.μ. γυμνάζονται στο γήπεδο εκατοντάδες παιδιά και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ζημιάς μπορεί να αποβεί μοιραία, θέτουμε τους υπευθύνους του δήμου Παλλήνης το θέμα για άμεση λύση.
Μέχρι σήμερα οι υπεύθυνοι του δήμου –που ενημερώθηκαν εγκαίρως- έστειλαν μόνο ένα συνεργείο για πρόχειρη «προστασία» (μπάλωμα) του χώρου, χωρίς άλλες παρεμβάσεις! Στην ουσία, πέρασαν τόσες ημέρες και δεν έκαναν τίποτε!
Πάντως, οι δημότες πηγαίνουν σταθερά -κάθε μέρα- στο γήπεδο για να αθληθούν…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money