Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Μεγάλη επιτυχία είχε η συγκέντρωση των τμημάτων υποδομών της Δόξας Αγ. Άννας, σε μικρή γιορτή, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ο σύλλογος προσέφερε γλυκά και ροφήματα στους νέους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια, πολύ ευχαριστημένοι για την χαρά που έδωσαν στα παιδιά, οι υπεύθυνοι παράγοντες Σπύρος Τσάτσης και Χάρης Τσάτσαρης, τους μοίρασαν δώρα!
Ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για μια πρωτοποριακή ενέργεια της Δόξας στον τομέα της ιατρικής περίθαλψης των παιδιών, που παίζουν στις ακαδημίες της.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον ποδίατρο-χειροπράκτη Ευάγγελο Δήμου-Ρουσουλέντζη, θα προσφέρει σε όλους τους αθλητές ηλικίας 6-18 ετών, δωρεάν πελματογράφημα και μηχανική εκτίμηση των κάτω άκρων!
Ο σκοπός αυτής της πρώτης συνεργασίας, είναι η σωστή αξιολόγηση όλων των αθλητών, έτσι ώστε να εντοπισθούν μηχανικά, πιθανά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία κ.α., τα οποία εμποδίζουν την σωστή εκγύμναση και αθλητική τελειοποίηση των παιδιών. Η διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιηθεί από τον ιατρό κ. Δήμου, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο της Αγίας Άννας, το Σάββατο 12 Ιανουρίου 2013, στις 9 το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money