Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΚΕΡΤΙ ΧΟΤΖΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τελική συμφωνία για την απόκτηση από την Παναχαϊκή του 16χρονου επιθετικού του Πρωτέα Π. Φωκαίας Γκέριν (Γκέρτι για τους φίλους του) Χοτζάλι, υπήρξε χθες και ο νεαρός παίκτης αναχωρεί την Δευτέρα 31/12 στην Πάτρα, προς εύρεση εκεί μόνιμης κατοικίας…
Όπως είχαμε γράψει από τις 9/12/12, τον Χοτζάλι παρακολουθούσε ο Αλέξης Κούγιας και είχε εκφρασθεί γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Την Παρασκευή 28/12, μετά το φιλικό παιχνίδι Λαυρεωτικής - Πρωτέα 2-2, που διεξήχθη στο Λαύριο, παράγοντες του Πρωτέα, ο παίκτης και οι γονείς του, συναντήθηκαν με τον κ. Κούγια και συμφώνησαν στη μετακίνηση του ταλαντούχου νεαρού στην ιστορική ομάδα της Πάτρας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την οικονομική διάσταση της μεταγραφής, δεν έγιναν γνωστές. Πάντως, πιστεύεται ότι ο Πρωτέας θα εξασφαλίσει ένα άξιο διάδοχο του Χοτζάλι στην διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο Γκέρτι Χοτζάλι όσο και ο Σπύρος Δημογιάννης, προ διετίας, ξεκίνησαν την καριέρα τους ως βασικοί στον Πρωτέα και το Πόρτο Ράφτη αντιστοίχως, με προπονητή τον Ηλία Λάζαρη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money