Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΓΚΑΡΑΝΗΣ: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ»!

Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης, με νέα μακροσκελή αναλυτική ανακοίνωση, απαντά στις αιτιάσεις του Δημήτρη Γιαρένη, για το θέμα του εκλεγμένου συμβούλου της διοίκησης της Ένωσης, γιατρού Φώντα Ρούσση, που κάθεται στον πάγκο των αγώνων του Νικηφόρου.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γκαράνης τονίζει: «Κύριε Γιαρένη, σαφώς και γνωρίζω ότι έκανα κίνηση ματ, με την παρουσία του Φώντα Ρούσση στον πάγκο του Νικηφόρου. Όμως, όχι για τους λόγους που εσείς επικαλείσθε, ότι δηλαδή θα ευνοηθώ από την διαιτησία…

Αντίθετα, στο διάστημα αυτό, είχαμε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος, διαιτησίες που καθόρισαν αρνητικό για τον Νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στο 0-1 με τον Άρη Βούλας, ισοφαρίσαμε στο 84’ με κανονικότατο γκολ που ακυρώθηκε (εκ των υστέρων) ως οφ-σάιντ.
Πρόσφατα, επίσης, στο 2-2 με το φίλο σωματείο της Λαυρεωτικής, δόθηκε σε βάρος του Νικηφόρου πέναλτυ, που μόνο ο διαιτητής είδε!
Εμείς, γι’ αυτές τις ατυχείς διαιτησίες, δεν διαμαρτυρηθήκαμε καθόλου, κατόπιν προτροπής του κ. Ρούσση, ο οποίος έχει εμφυσήσει στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, την νοοτροπία ότι όλοι κάνουμε σφάλματα. Πολύ περισσότερο οι διαιτητές, που πρέπει να πάρουν αποφάσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Έτσι, δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε και να καταδικάζουμε αυτούς, αρκεί τα σφάλματά τους να είναι ανθρώπινα και όχι εναντίον μιας εκ των δύο διαγωνιζομένων ομάδων.

Πράγματι κάναμε ματ με την παρουσία του κ. Ρούσση, λόγω των γνώσεων και ικανοτήτων που έχει στο αντικείμενο... Μάλιστα, η παρουσία του την δεδομένη στιγμή, επετεύχθη κατόπιν δικών μου φορτικών πιέσεων.
Ήλθε να μας βοηθήσει προσωπικά, στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και περνάω, μετά την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκα προ 40ημέρου από ένοπλους ληστές, γεγονός που μου προκάλεσε σοβαρότατο τραυματισμό, τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και σημαντική οικονομική ζημία.
Σας διαβεβαιώ, λοιπόν, ότι μεταξύ μας δεν υφίσταται καμία οικονομική συμφωνία, όπως εσφαλμένα πιστεύετε.

Κύριε Γιαρένη, διαπιστώνω ότι εξακολουθείτε να είστε τιμητής και εκτιμητής. Να έχετε λόγο και άποψη στα συμβούλια της ΕΠΣΑΝΑ, στα οποία ανελλιπώς συμμετέχετε. Απ’ ότι ξέρω, τα συμβούλια της Ένωσης -βάσει του καταστατικού της- είναι κλειστά σε μη εκλεγμένα μέλη. Εσείς παρά τις απέλπιδες και στοχευμένες (εννοώ το ενιαίο ψηφοδέλτιο) προσπάθειές σας, δεν πείσατε τα σωματεία της Ένωσης να τα εκπροσωπήσετε στο Δ.Σ. Παταγωδώς αποτύχατε! Τι θέλετε λοιπόν και ασχολείσθε; Τα σωματεία θεωρούν την παρουσία σας επιζήμια…
Άλλωστε και η προσπάθειά σας να εκλεγείτε ως αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. συνοδεύθηκε από μια επίσης παταγώδη αποτυχία! Άρα, στον ευρύτερο ποδοσφαιρικό χώρο, δεν είσθε αποδεκτός. Τουλάχιστον, έτσι φάνηκε καθαρά, σε δύο εκλογικές διαδικασίες. 

Πάντως, επειδή ψιθυρίζεται ευρέως στον χώρο της ΕΠΣΑΝΑ ότι στόχο δεν αποτελεί τόσο ο κ. Ρούσσης, που αυτή την περίοδο είναι ένας παροπλισμένος απλός σύμβουλος στο Δ.Σ., αλλά ο σύλλογος του Νικηφόρου, θέλω να καταστήσω σαφές σε κάθε ενδιαφερόμενο: Κάτω τα χέρια από την ομάδα που λειτουργεί υποδειγματικά και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην Ένωση.
Γνωρίζω πολλά, πολύ περισσότερα απ’ τον καθένα ξεχωριστά, για την λειτουργία της Ένωσης και την παρουσία εκλεγμένων συμβούλων σε διάφορες (το γράφω με τακτ) μη αποδεκτές ενέργειες, που πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι επιλήψιμες.
Γι’ αυτό, μη με προκαλείτε και αφήστε ήσυχο τον Νικηφόρο και τον κ. Ρούσση, που είναι υπόδειγμα στο χώρο και που δυστυχώς για τα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ, δεν ηγείται της Ένωσης, εξαιτίας της οριακής μειοψηφίας στις ενδοδιοικητικές εκλογές. Σε αντίθετο αποτέλεσμα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την Ένωση. Κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά η πλειοψηφία των σωματείων.
 
Προσωπικά προσπάθησα ενεργά, υποστήριξα και ψήφισα την αλλαγή της κατάστασης στην Ένωση και σας καλώ να προσπαθήσετε αδιάκριτα, χωρίς προσωπικές κόντρες με σωματεία και παράγοντες, με αδιάβλητες διαδικασίες, να περατώσετε τα πρωταθλήματα και κάθε ομάδα να παίρνει αυτό που δικαιούται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα με βρείτε μπροστά σας… Και να ξέρετε ότι ο Γκαράνης είναι αγωνιστής, παλεύει για ό,τι δίκαιο, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, και η φωνή του είναι στεντόρεια και καθαρή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money