Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Π. ΦΩΚΑΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΣΑΠ - ΠΡΩΤΕΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ


Παρέλαση αστεριών του ποδοσφαίρου έγινε στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας την περασμένη Δευτέρα 17/12, σε αγώνα βετεράνων του ΠΣΑΠ και του Πρωτέα Π. Φωκαίας, που οργανώθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πολλοί φίλαθλοι, λάτρεις του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, παρακολούθησαν την Μικτή ΠΣΑΠ, στην οποία συμμετείχαν –μεταξύ άλλων- οι Σαργκάνης, Βαμβακούλας, Μούτας, Γκούμας, Φραντζέσκος, Ξανθόπουλος, Μπασινάς, Τσάρτας, Βαζέχα, Μαραγκός, Σαραβάκος, Πούλιος, Πετρόπουλος να νικά με το ευρύ σκορ 10-1 τους παλαίμαχους του Πρωτέα.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας του ΠΣΑΠ ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση, εντυπωσιάζοντας τους θεατές, που έσπευσαν να τους θαυμάσουν από κοντά και προέρχονταν από την Π. Φώκαια, την Ανάβυσσο, την Σαρωνίδα, τα Καλύβια, το Λαύριο και άλλες κοντινές περιοχές.
Οι παλαίμαχοι του Πρωτέα (και της ευρύτερης περιοχής) αγωνίσθηκαν -για ευνόητους λόγους- όλοι από λίγο... Μεταξύ των παικτών αναγνωρίσθηκαν οι Βαρριάς, Τσαλικίδης, Τοπάλογλου, Πανακάκης, Κατινάρης, Μύρικνας, Λακές, Μοσχονησιώτης, Κετέογλου, Μπούκης, Στουραΐτης, Σούλιος, Αποστόλου, Γ. και Β. Πατσιαβούρας, Αργύρης, Μακροδημήτρης, Καραβάσης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντέλλος, Δαμηλάκος, Παπαϊωάννου. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, σημείωσε ο Καραβάσης, με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, στο β’ ημίχρονο.





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money