Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ…


















Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Κουβαρά πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Άνθρωποι κομπλεξικοί, χωρίς ουσία»! Τα λόγια αυτά χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Α.Ο. Κουβαρά Θανάσης Λάμπρου, στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 5/12/12, για τους χαρακτηρισμούς που του προσήψε μια μειοψηφία φίλων του Πόρτο Ράφτη, προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο Κουβαρά, το πρωί της περασμένης Κυριακής, κατά τον αγώνα παίδων Πόρτο Ράφτη-Κουβαρά 1-0.
Αφού έδωσε τις εξηγήσεις του για τον λόγο που απέφυγε να πάρει μέρος στα επεισόδια και να υποστηρίξει την ομάδα του, ο πρόεδρος κ. Λάμπρου δήλωσε: «Όταν παίρνεις αχαριστία από εκεί που δεν το περιμένεις, χάνεις την γη κάτω απ’ τα πόδια σου! Πέφτεις ψυχολογικά και λογικό είναι να μην μπορείς να υποστηρίξεις κάποιες καταστάσεις».
Στη συνέχεια, εστίασε στο ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις παρουσία 16άχρονων παιδιών, διότι ο αθλητισμός χάνει την έννοιά του.
Η συγκέντρωση τελείωσε και το κλίμα αποκαταστάθηκε, κι έγινε πολύ ευχάριστο αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ακύρωση της προκηρυχθείσας Γενικής Συνέλευσης. Και αφού δόθηκε το πράσινο φως να συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος, ο κ. Λάμπρου πέταξε το μπαλάκι στους φιλάθλους-μέλη της ομάδας του Κουβαρά, να αποφασίσουν αυτοί -χωρίς ο ίδιος να πάρει θέση- αν θέλουν το Πόρτο Ράφτη να συνεχίσει να έχει έδρα το γήπεδο Κουβαρά, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν εκεί οι φίλαθλοι του Πόρτο Ράφτη.
Το μόνο που είπε, ήταν ότι δυο-τρεις κομπλεξικοί φίλαθλοι και άνθρωποι χωρίς ουσία, που νομίζουν ότι «το παίζουν έξυπνοι» και κάνουν επίδειξη της κοινωνικής τους θέσης, δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο των φιλάθλων του Πόρτο Ράφτη, ούτε το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς ο επίσημος σύλλογος ΑΕ Πόρτο Ράφτη ουδέν πρόβλημα έχει προκαλέσει στο παρελθόν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money