Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Ο Παλλαυρεωτικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε καταρχάς την Δόξα Αγ. Άννας για την φιλοξενία της και της ευχόμαστε άνοδο στην Α’ κατηγορία, κάτι που πραγματικά το αξίζει. Διαμαρτυρόμαστε, όμως, έντονα για κάτι που φοβόμαστε από την αρχή της χρονιάς. Την αδικία που υφίσταται η ομάδα μας από την διαιτησία.
Δύο ή τρεις φορές είχαμε αντικειμενική διαιτησία στους αγώνες που παίξαμε έως τώρα. Οι περισσότερες κάρτες που είδαν οι παίκτες μας, οφείλονταν στον «υπερβολικό ζήλο» των διαιτητών ή σε εντολές που έχουν λάβει να τσακίσουν κυριολεκτικά ομάδες, που δεν στήριξαν την παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.
Αποκορύφωμα ήταν την περασμένη αγωνιστική, η κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Βαρυθυμιάδη, την οποία όχι μόνο εμείς, αλλά και η αντίπαλη ομάδα την θεωρούμε άδικη, γιατί δόθηκε κατ’ εντολή του επόπτη, χωρίς κάποιον σημαντικό λόγο.
Αν τα σπρωξίματα των ποδοσφαιριστών για να πάρουν καλύτερη θέση σε ένα κόρνερ τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα, τότε κάθε αγώνας θα τελείωνε με 4 ή 5 παίκτες.
Ο Παλλαυρεωτικός αγωνίζεται για να μπορούν οι νέοι της πόλης μας να αθλούνται. Αγωνίζεται για την ομορφιά του ποδοσφαίρου και για την ιστορία του. Ζητάμε για άλλη μια φορά να τα σεβαστούν αυτά διαιτητές και ΕΠΣΑΝΑ.
Η ανακοίνωσή μας ίσως θεωρηθεί σκληρή, έχουμε όμως το θάρρος να υπερασπιζόμαστε τις αξίες της ομάδας μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money