Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Με την ευκαιρία της γέννησης του Θεανθρώπου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής Γιώργος Παπαμακάριος, εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλα τα σωματεία, παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους.
Επίσης, με την έλευση του νέου χρόνου είθε να υπάρχει υγεία, προκοπή και συνεννόηση των ανθρώπων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους!

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΡΙΞΑΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ.ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ????

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money