Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 3-3










Καλή εμφάνιση και ισοπαλία για τα Καλύβια και τον Προφήτη Ηλία, με το εντυπωσιακό 3-3. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι για τους θεατές που το χάρηκαν.
Τα Καλύβια προηγήθηκαν τρεις φορές αλλά λίγο έλειψε να βρεθούν στο τέλος ηττημένα καθώς ο Προφήτης Ηλίας σε δύο φάσεις μετά το 3-3, είχε προσπάθειες παικτών του που έστειλαν ισάριθμες φορές την μπάλλα στα δοκάρια των Καλυβίων, που είχαν σε κακή ημέρα τον τερματοφύλακα Κόλλια. Επίσης, η πίεση των φιλοξενούμενων, αποσυντόνισε τους γηπεδούχους αφού δεν τους άφησε να δημιουργήσουν αξιόλογες προσπάθειες στην επίθεση ενώ και στην άμυνα έκαναν πολλά λάθη…
Στο 43’ έγινε το 1-0 από τον Β. Μπούτση αλλά στο 45’ ο Καραμολέγκος ισοφάρισε 1-1 με σέντρα σουτ.
Στο 54’ ο Αντ. Οικονομίδης πέτυχε το 2-1 και ο Κουλοχέρης στο 63’ ισοφάρισε 2-2 με απευθείας κτύπημα φάουλ. Τα Καλύβια έκαναν το 3-2 στο 65’ με τον Γκίνη αλλά ο Στόλης στο 83’ ισοφάρισε 3-3!
Ο Προφήτης Ηλίας είχε δύο δοκάρια: Με τον Λύγκο (70’) σε απευθείας κτύπημα φάουλ και με τον Μαργέτη (86’) σε σουτ μέσα από την περιοχή.
Άνετα διαιτήτευσαν τον αγώνα οι διαιτητές Βακκάς, Πολυχρονιάδης και Ραδίσης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Στουραΐτης (74' Καρελιώτης), Χ. Μπούτσης, Μουστόγιαννης, Μαραγκός, Γκίνης (72' Δ. Οικονομίδης), Σερμπενιάδης, Α. Οικονομίδης.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Καραμολέγκος, Ζούρας, Τούσα, Στόλης, Τοζάλλι, Γεωργίου, Λύγκος, Μαργέτης (89' Πετρογιώργος), Κουλοχέρης, Φούκη (60' Καρναβίας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money