Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3-2

 


















Αγώνας Γ’ κατηγορίας για δυνατά νεύρα έγινε στην Αγ. Μαρίνα Ν. Μάκρης, μεταξύ του τοπικού Θησέα και της φιλοξενούμενης Ατλαντίδος, που έληξε με νίκη 3-2 του Θησέα, παρ’ ότι μέχρι το 82’ η Ατλαντίς προηγείτο 2-1 και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 9 παίκτες!
Το σκορ άνοιξε (1-0) στο 14’ ο επανεμφανισθείς και πολλά υποσχόμενος Αντώνης Ρουγγέρης, με προσωπική ενέργεια και ωραίο πλασάρισμα.
Η συνέχεια ανήκε στην Ατλαντίδα, η οποία ισοφάρισε με ωραιότατο γκολ του Πογιάνη (35’) και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-2 στο 55’ με σκόρερ τον Καβουρίδη.
Ο Θησέας είχε στη συνέχεια δύο σωστές αποβολές (Ευαγγελίου 65’ και Ρουγγέρης 77’), με δύο κίτρινες κάρτες. Χαρακτηριστικό ότι οι πρώτες κάρτες δόθηκαν για παρατεταμένο πανηγυρισμό και βγάλσιμο φανέλας! Οι δεύτερες κίτρινες κάρτες ήταν για σκληρά μαρκαρίσματα.
Όμως, παρά το εις βάρος του σκορ και τις δύο εις βάρος του αποβολές, ο Θησέας δεν κατέθεσε τα όπλα. Η σωστή αλλαγή που πραγματοποίησε ο προπονητής Γιώργος Γκιόκας, βάζοντας στον αγώνα τον Μακρυδάκη, ανέτρεψε το σκορ κι έστεψε νικήτρια την ομάδα της Αγίας Μαρίνας. Ο έμπειρος Μακρυδάκης με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος στο 82’ έφερε τον αγώνα στα ίσια (2-2). Ο ίδιος παίκτης στο 88’ είπε τον «τελευταίο λόγο» αφού σκόραρε εκ νέου και διαμόρφωσε το τελικό 3-2!
Καλή ήταν η διαιτησία του Καλλίνικου και των βοηθών Γουρνιά και Πειρασμάκη.
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλης, Μάντζαρης, Μάρκου, Χατζηλιάδης, Ζέρβας, Καραγιάννης (26’ Λοΐζος), Γκούγκαρης (57’ Μακρυδάκης), Ευαγγέλου, Ρουγγέρης, Σωτηριάδης (63’ Βομβύλας), Γκρέκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Ματθαιάσος, Καλούμενος, Παπαπέτρου, Σοφιανόπουλος, Προμπονάς, Αλίν, Τσούτση, Πογιάνη, Λούγαρης (63’ Σπυρόπουλος), Καβουρίδης (75’ Μύρτο), Μπαριανός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money