Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-1












Αν και προηγήθηκε 1-0 η Νίκη Δροσιάς, υποχώρησε στην ανωτερότητα του γηπεδούχου Εθνικού, που επεβλήθη 3-1 και βελτίωσε σημαντικά την βαθμολογική του θέση. Το 0-1 σημείωσε σε αντεπίθεση ο Πιπέρας στο 9’ αλλά σχετικά γρήγορα (23’) ο Ζιάγκος με κεφαλιά από καλοκτυπημένο φάουλ του Μαγγίνα, ισοφάρισε (1-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με προβολή του Στεφανίδη (48’), ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Τσαλίκη σε σουτ-φάουλ του Μαγγίνα και πάλι. Στο 70’ ο Ζούρος έκλεισε το σκορ (3-1) όταν πρόλαβε Τσαλίκη και Μπέτση, μπήκε ανάμεσα και πλάσαρε…
Ο Εθνικός είχε διαστήματα καλής απόδοσης, κι έχασε 4 ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει, δύο με τον Βιβικίδη και δύο με τον Στεφανίδη.
Από την πλευρά της η Δόξα είχε ένα σουτ του Λιβαθινού, που απέκρουσε ο Καραλής.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Παπάζογλου και Αντιπαριώτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος (85’ Σαχνάι), Αηδόνης (66’ Αλτιπαρμάκης), Βιβικίδης, Ζιάγκος, Μαγγίνας (89’ Μασούρας), Στεφανίδης.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Κούζας, Τσίγκος (75’ Γαρουνιάτης), Κλ. Μπέτσης, Μπότζιος, Ιωαννίδης (62’ Χ. Μπέτσης), Κιούρκος, Μούρτης, Πιπέρας, Λιβαθινός, Καταλαγαριανάκης (52’ Γρηγοράτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money