Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΜΑΡΚΟ 3-0











Την 8η συνεχή νίκη της πέτυχε η Θύελλα, με 3-0 επί της Μαρκό. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 20λεπτο, προηγήθηκαν (1-0) μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Νικολέα (από κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι) και διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) στο 20’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Τασσόπουλου, που κέρδισε ο Χαρακτίδης.
Μετά έριξαν τον ρυθμό τους και δέχθηκαν πίεση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν καμία φάση.
Ο Μουτζακάς στο 80’ έκλεισε το σκορ (3-0)! Ο Χαρακτίδης δημιούργησε ουσιαστικά και τα τρία γκολ της Θύελλας, που σημείωσαν οι συμπαίκτες του.
Χωρίς σοβαρά λάθη η διαιτησία του Σπίθα και των βοηθών του Πολυχρονιάδη και Δατσέρη.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Πετράι (56' Καλογραιάκης), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Νικολέας, Μουτζακάς, Κατσούγκρης (74’ Προδρόμου), Λάμπρου (80' Στάφα).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Κωστής (76' Μπάστας), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Φιωτάκης (46' Πατσιαούρας), Γκαβασιάδης.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΡΚΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΑΚΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ.Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money