Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3-0

Χωρίς μεγάλη δυσκολία, ο Διόνυσος νίκησε το αρκετά καλό Συκάμινο με 3-0. Το 1-0 σημείωσε στο 10’ ο Παξιμάδης, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Το Συκάμινο έδωσε μάχες αλλά ήταν ακίνδυνο επιθετικά. Πάντως, άφησε καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του Διονύσου από εκείνες που άφησε σε προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα του Πόρτο Ράφτη.
Στο 70’ με κοντινό πλασέ ο Μαρώλιας έκανε το 2-0 και λίγο αργότερα (75’), υπήρξε ένας τραυματισμός παίκτη του Συκαμίνου, που απεχώρησε. Επειδή, όμως, η ομάδα του είχε ήδη πραγματοποιήσει τις τρεις αλλαγές, το Συκάμινο αναγκάσθηκε να παίξει στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού με 10 παίκτες!
Το σκορ έκλεισε στο 79’ ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πήρε την μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε δύο αντιπάλους και ολοκλήρωσε μόνος του την προσπάθεια!
Διαιτητές: Νικολακάκος, Ζέρβας και Μπουτζουβής.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Κουτσογιάννης, Γκέσουρας, Χριστοδούλου, Δρόσος, Γεροβασίλης, Καρατσίκος (80’ Γκάγκας), Κωνσταντόπουλος, Παξιμάδης (60’ Γεροντάκης), Ραυτακόπουλος (46’ Μαρώλιας).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γαρυφάλλου (46’ Βασιλάκης), Φώτος, Τσαγκαράκης, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Μπάνας, Παπαγάλος (46’ Παπαπάνου), Φιλλής, Μπάρο, Μαργέτας (60’ Χατζηκοντός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money