Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-1










Σε εθνικοτοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε η συνάντηση Καλυβίων-Κουβαρά! Οι αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη για «επίδειξη τοπικού κύρους», κι επειδή το παιχνίδι κρίθηκε στο 90’ υπέρ των Καλυβίων, ο Κουβαράς διαμαρτύρεται για σειρά διαιτητικών σφαλμάτων (που τα ονομάζει εγκλήματα) και για απρεπή συμπεριφορά του διαιτητή προς τον προπονητή του Κουβαρά Σπ. Κοντό. «Η συμπεριφορά του διαιτητή απέναντί μας, ήταν απαράδεκτη», μας είπε ο κ. Κοντός, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής υποτίμησε την ομάδα του και δεν της επέτρεψε να κερδίσει το ματς!
Από την άλλη πλευρά, οι παράγοντες των Καλυβίων υποστηρίζουν ότι η ομάδα τους αδικείται από το τελικό σκορ, αφού ήταν κατά δύο «σκάλες» καλύτερη, κι έπρεπε η διαφορά του σκορ να είναι μεγαλύτερη υπέρ τους. Επιπλέον, κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι «κλωτσούσαν όπου εύρισκαν», με αποτέλεσμα να έχουν δύο υποχρεωτικές -λόγω τραυματισμών- αλλαγές…
Γεγονός αποτελεί ότι ο Κουβαράς προηγήθηκε (0-1) στο σκορ, με εξαιρετικό απευθείας κτύπημα φάουλ από 30 μ. του Ζατσελάρη, στο 43’. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρουν, με τον Γκίνη στο 12’ και τον Καρελιώτη στο 15᾿. Επίσης, στο 24’ ο Χριστόπουλος εκτέλεσε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής, κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Κοντίνου.
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 68’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και γύρισμα της μπάλλας στον Βασιλείου, ο οποίος με απίθανο σουτ εκτός περιοχής, την έστειλε στο «Γ» της εστίας του Κοντίνου! Στο μεταξύ, οι Κουβαριώτες υποστηρίζουν ότι στο 60’ ο διαιτητής τους αρνήθηκε πέναλτυ, δείχνοντας επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Ζατσελάρη…
Καθώς οι φιλοξενούμενοι σχεδόν είχαν πιστέψει ότι θα έπαιρναν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, έγινε το 2-1. Η φάση στο 90’ ξεκίνησε από ένα πλάγιο άουτ, πριν την εκτέλεση του οποίου ο προπονητής του Κουβαρά φώναζε για αλλαγή παίκτη, που δεν επέτρεψε να γίνει ο διαιτητής! Σύμφωνα με τους παράγοντες των Καλυβίων, όμως, δεν υπήρχε αναπληρωματικός παίκτης των Καλυβίων για αλλαγή! «Όλοι κι όλοι οι παίκτες του Κουβαρά, ήταν 12 ή 13», μας είπαν οι Καλυβιώτες και προσέθεταν: «Εμείς θεωρούμε ότι ο προπονητής του Κουβαρά φώναζε για αλλαγή, μόνο για να κόψει τον ρυθμό του παιχνιδιού, διαβλέποντας προφανώς ο ίδιος τον κίνδυνο να δεχθεί τέρμα η ομάδα του».
Με την εκτέλεση του πλαγίου άουτ, ο Καρελιώτης έκανε σέντρα και ο Βασιλείου πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά σκόραρε!
Λίγο πριν την εξέλιξη της φάσης, απεβλήθη ο κ. Κοντός από τον αγωνιστικό χώρο, αν και ο βοηθός διαιτητή είπε στον διαιτητή του αγώνα ότι αυτός (δηλαδή ο Κοντός) δεν μίλησε σε καμία περίπτωση απρεπώς…
Τα Καλύβια για άλλη μια φορά ανέδειξαν της επιπολαιότητά τους στην τελική προσπάθεια!
Διαιτητές: Γιαλούρης, Οικονόμου – Πολυχρονιάδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Λυριτζής (46’ Τσέτση), Β. Μπούτσης (26 λ.τρ. Κοτλίδας), Χριστόπουλος, Στουραΐτης, Μουστόγιαννης, Χρ. Μπούτσης, Μαραγκός (55’ λ.τρ. Οικονομίδης), Γκίνης, Καρελιώτης, Βασιλείου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Σίνης, Μπαρλογιάννης, Κ. Μπίκλης, Λιάπης, Π. Μπίκλης, Παπάρας, Βανγκέλη, Πρίφτης (60’ Φιλίππου), Παπανικολάου, Ζατσελάρη.

* Ο κ. Κοντὀς μας διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε για την αντίπαλη ομάδα (σ.σ. τα Καλύβια). Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μόνο στον διαιτητή του αγώνα. Ούτε καν στους βοηθούς διαιτητές...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money