Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ 2-0

Ο Α. Καραγιάννης μόλις έχει πετύχει το 1-0 και πανηγυρίζει
Πολύ καλός σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, ο Σαρωνικός επικράτησε στο τοπικό ντέρμπυ του αρκετά καλού Πρωτέα με 2-0. Στο γήπεδο Αναβύσσου βρέθηκαν περί τους 1.000 θεατές κάθε ηλικίας και φύλου, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, την οποία –απ’ ότι φάνηκε- περίμεναν όλοι οι φίλαθλοι της περιοχής με μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε τα «χωρίς λόγο» επεισόδια της εξέδρας –μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων- επιβεβαίωσαν τον κανόνα και ανέδειξαν την εξαίρεση, δηλαδή την «αρρώστια» που διακρίνει μερικούς τοπικούς παράγοντες της Αναβύσσου και της Π. Φώκαιας!
Αγωνιστικά οι ομάδες προσέφεραν μέτριο θέαμα, καθώς επικράτησε –ως συνήθως σε τέτοιες τοπικές συναντήσεις- η δύναμη!
Το παιχνίδι «άνοιξε» γρήγορα (6’), με την επίτευξη ωραιότατου τέρματος από τον Σαρωνικό, ύστερα από προσωπική ενέργεια και καλοζυγισμένο αριστερό ευθύβολο σουτ του Α. Καραγιάννη, από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και λίγο πλάγια, στο «Γ» της εστίας του Παπαϊωάννου. Ήταν ένα γκολ καταπληκτικό!
Αμέσως αντέδρασε ο Πρωτέας και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 10’, σε προσπάθεια του Χρήστου, ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντι στον Καραλή, αλλά άργησε, έκανε κακό κοντρόλ και υπό πίεση σούταρε ψηλά άουτ! Λίγο αργότερα (12’) ο Τζανής βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν αδύναμο και ο Καραλής μπλόκαρε.
Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και μόλις ο Πρωτέας πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, ο Σαρωνικός απάντησε με διορθωτικές κινήσεις στο κέντρο ώστε να ξαναπάρει τα ηνία του αγώνα. Έτσι, στο 54’ ο Ντίνος μπήκε μόνος από πλάγια, κι εξαπέλυσε σουτ που έστειλε μόλις ψηλά άουτ την μπάλλα. Στο 64’ ο Μακροδημήτρης είδε δικαιολογημένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και ο Πρωτέας έμεινε με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα…
Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 67’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Διαμάντη, που προσωρινά έδιωξε ο Καραλής αλλά η μπάλλα αναπήδησε στην οριζόντια δοκό και κατέληξε κόρνερ.
Όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι. Στο 81’ κέρδισαν πέναλτυ, σε φάουλ εντός περιοχής του Λάζαρη στον Χαρίτο. Ο Ραφαηλίδης ευστόχησε στο κτύπημα και διαμόρφωσε το 2-0.
Υπήρξε γκρίνια στον αγωνιστικό χώρο και μουρμούρα στην εξέδρα από πλευράς Φωκιανών, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχαναν με 2-0! Πάντως, η ομάδα τους επιτέθηκε πάλι (παρ’ ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα οι επιθετικοί τους) και παραλίγο να μειώσουν στο 88’. Αρχικά με δύο συνεχή σουτ, που απέκρουσαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας σε κόρνερ και στη συνέχεια, όταν μετά το κτύπημα κόρνερ, έπιασε κεφαλιά ο Κούλιμπης, αναγκάζοντας τον Καραλή να επέμβει και με δυσκολία να ακουμπήσει την μπάλλα, που κτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε πάλι κόρνερ…
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία των Μανιώτη, Βουδούρη και Γρ. Λάμπρου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Χ. Κετέογλου (88’ Χ. Τσούνης), Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου (57’ Κερμέζο), Ντίνος, Ναυπλιώτης, Χαρίτος, Ραφαηλίδης (84’ Χατζημιχαηλίδης), Α. Καραγιάννης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Λάπα, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου (70’ Κούλιμπης), Τζανής, Μαραγκός (55’ Γεσιλάι), Χοντζάλη, Καλιανιώτης. 
 
* Η διοίκηση του Πρωτέα Π. Φωκαίας, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους παράγοντες και τους παίκτες του Σαρωνικού για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Επίσης, ευχαρίστησε τους διαιτητές του αγώνα, για την καλή τους διαιτησία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money