Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-3












Ο Ωρωπός έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος η Δόξα, με τις γνωστές αντεπιθέσεις της και χατ-τρικ του Δάβαρη, πήρε τη νίκη αφήνοντας στην ουρά της βαθμολογίας τους αντιπάλους της.
Ο Ωρωπός παρατάχθηκε ελλιπής λόγω τραυματισμών αλλά αυτό δεν τον επηρέασε να προηγηθεί με γκολ του νεαρού Βασίλη Κανατά στο 10’. Μάλιστα, συνέχισε να υπερέχει και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κυριάκο Στεφανή (σε  τετ-α-τετ τον νίκησε ο τερματοφύλακας Αποστολίδης) και τον Κανατά προ κενής εστίας να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Είχε ακόμη καλές στιγμές με τους Νουόμπα, Αποστολόπουλο, Αλούσι. Θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για την συνέχεια.
Γενικά, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ωρωπού ήταν καλύτερη και αδικείται από το σκορ…
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν κάπως επιπόλαιοι και η ταχύτατη Δόξα «κτύπησε» με αντεπιθέσεις! Στο 50’ ισοφάρισε ο Δάβαρης και αμέσως δημιούργησε αρνητική ψυχολογία και πρόβλημα στην απόδοση των γηπεδούχων.
Σε άλλη επίθεση της Δόξας, στο 65’, ο Δάβαρης έκανε το 1-2 και ο Ωρωπός έχασε την τελευταία του καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75’ με τον Νουόμπα, όταν μετά από ασταθή επέμβαση του Αποστολίδη, κι αφού ο Νουόμπα πήρε την μπάλλα από πλάγια θέση, δεν κατάφερε προ κενής εστίας να σκοράρει!
Η Δόξα στη «δική της λογική», σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 82’, πάλι με τον Δάβαρη (ύστερα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Τσεβά), αφού είχε προηγηθεί και δοκάρι του Πουλάκη στο 79’.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Βακκάς, Μήταρης και Σπυρόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Ε. Στεφανής (83' Κρομμύδας), Ανυφαντής, Βούσουλας, Μέγας, Αποστολόπουλος, Κανατάς (65’ Σωτηρόπουλος), Παπαγεωργίου, Κ. Στεφανής, Αλούσι, Νουόμπα.
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Γκαδίτης (46' Θεοχάρης), Τούντας, Αμπεντινάι (48' Παπαδάς),  Σύρος, Μπουτσάι, Δάβαρης, Πουλάκης, Μπεχάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money