Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνεχίζοντας το σερί των νικών του, ο Κεραυνός Κερατέας νίκησε στο Κορωπί την τοπική Δόξα 2-1, με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο Κεραυνός ήταν πραγματικά καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Έπαιξε επιθετικά, έχασε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και πέτυχε τον στόχο του με την υποστήριξη 100 περίπου οπαδών του.
Η Δόξα ήταν εξίσου καλή κατά διαστήματα και μετά το 65’, οπότε απείλησε και μπορούσε να πάρει το παιχνίδι με γρήγορες αντεπιθέσεις.
Την πρώτη ευκαιρία της συνάντησης είχαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3’ αλλά έσωσε την εστία του ο Μιχάλης. Στο 12’ ο προωθημένος Αναγνώστου είχε κεφαλιά, που απέκρουσε με τα δάκτυλα ο Μιχάλης, η μπάλλα αναπήδησε στην οριζόντια δοκό και κατέληξε κόρνερ.
Όμως ο «νόμος του Δάβαρη» ίσχυσε άλλη μια φορά! Ο προικισμένος σέντερ-φορ της Δόξας πήρε την μπάλλα στο 15’, μπήκε στην περιοχή αφήνοντας πίσω του τα σέντερ-μπακ και πλασάρισε διαγώνια, ανοίγοντας το σκορ 1-0. Ήταν μια έξοχη ατομική ενέργεια...
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και αφού στο 24’ ο Μιχάλης έσωσε πάλι την εστία του σε αλλεπάλληλα σουτ των Κοντογιάννη και Ευφραιμίδη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 30’ με κοντινό πλασέ του Γ. Ρώμα, σε «γλυκιά» σέντρα του Λιούμη.
Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα καταπληκτικό σουτ από 30 μ. του Κοντογιάννη μόλις άουτ (39’) και μια κεφαλιά του προωθημένου Γκαδίτη, που περισσότερο «απέκρουσε» την μπάλλα παρά την έστειλε προς την εστία του Παππά, παρ’ ότι βρέθηκε αμαρκάριστος σε πολύ πλεονεκτική θέση να σκοράρει, ύστερα από καλοκτυπημένο φάουλ του Μπερέτα (44᾿).
Στο β’ μἐρος ο Κεραυνός διατήρησε στα πρώτα 20 λεπτά σαφή εδαφική υπεροχή κι έχασε καλές ευκαιρίες. Δυνατό κτύπημα φάουλ του Λούτζη στο 50’, απέκρουσε προσωρινά ο Μιχάλης, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Στο 52’ πάλι ο Μιχάλης, απέκρουσε εντυπωσιακά διπλό σουτ αντιπάλων του μέσα από την περιοχή (το δεύτερο από τον Αναγνώστου) και στο 58’ διαγώνιο σουτ του Λούτζη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μιχάλης!
Η Δόξα με αντεπιθέσεις-φωτιά παραλίγο να σκοράρει σε προσπάθειες του Παπαδά (55’ και 56’), καθώς σιγά-σιγά ισορρόπησε το παιχνίδι, κι έπαιρνε με το μέρος της την υπεροχή στις κινήσεις. Απείλησε ουσιαστικά στο 73’, όταν ο Δάβαρης έπιασε επικίνδυνη κεφαλιά σε καλοκτυπημένο φάουλ του Πουλάκη, αναγκάζοντας τον Παππά να πέσει ηρωικά στη γωνία του για να σώσει την εστία του.
Η φάση που παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, συνέβη στο 83’. Ο τερματοφύλακας Μιχάλης βγήκε από την περιοχή του κι ανέτρεψε τον (Σάντρι) Κρυεμάντη, που έμπαινε μόνος του… Ο διαιτητής σφύριξε το φάουλ αλλά έδωσε μόνο κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων, εξοργίζοντας παίκτες και οπαδούς των φιλοξενουμένων, που λίγο έλειψε να κάνουν το γήπεδο ζούγκλα! Το παιχνίδι διεκόπη για 5 λεπτά, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ύστερα από διαβουλεύσεις (δεδομένου ότι είχε αρχίσει να νυχτώνει επικίνδυνα), το ματς ξανάρχισε και οι ομάδες συνέχισαν αμείωτα να επιδιώκουν το γκολ.
Στις καθυστερήσεις (92’) ο Παπαδάς πραγματοποίησε εντυπωσιακήπροσπάθεια, ξεπερνώντας την αντίσταση όποιου αντιπάλου βρήκε μπροστά του (κι εντός περιοχής) αλλά το πλασέ του (εξ επαφής με το τέρμα) κτύπησε σε πόδι αμυνομένου και η μπάλλα κατέληξε κόρνερ! Ήταν απίστευτη η προσπάθεια και η ευκαιρία για το 2-1!
Όμως, επειδή τίποτε δεν τελειώνει πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα, στην τελευταία επίθεση του Κεραυνού (93’), ο πάντοτε επικίνδυνος Λιούμης έκανε συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Μπάτρης με πλασέ έκανε το 1-2, μέσα στις ουρανομήκεις κραυγές των οπαδών της ομάδας της Κερατέας και έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και παραγόντων του.
Στο 96’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αμπεντινάι.
Με λάθη η διαιτησία των Αντιπαριώτη, (Μπουξμπάουμ και Δουλγεράκη).
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Κωστάζος (46' Πουλάκης), Μαρινάκης, Γκαδίτης, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Μπερέτας, Μπουτσάι, Δάβαρης, Σύρος (71' Βαλσαμογιάννης), Παπαδάς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς (65’ Μεγαγιάννης), Λούτζη (81’ λ.τρ. Δ. Ρώμας), Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρὠμας, Ευφραιμίδης (71' Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money