Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-1











Πιάστηκε στον ύπνο ο Ολυμπιακός από την Σταμάτα, που πέτυχε γκολ μόλις στο 3’ με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κριεμάδη στο «Γ» της εστίας του Χανδρινού, ο οποίος είχε αποκρούσει προσωρινά δυνατό σουτ-φάουλ του Οικονομόπουλου.
Ο Ολυμπιακός «παραπάτησε» κι έχασε την πρώτη θέση της βαθμολογίας! Διέψευσε τις ελπίδες των φίλων του, ότι θα περνούσε εύκολα από το κοντινό γήπεδο Άνοιξης, έδρα ακόμη της Σταμάτας (καθυστερεί η μεταφορά των δραστηριοτήτων της στο δικό της γήπεδο). Οι γηπεδούχοι έδωσαν μάχες σώμα με σώμα, για να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα στο σκορ. Και δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνουν τη διαφορά.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν σιγά-σιγά την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν είχαν …ουσία στο παιχνίδι τους. Στο β’ μέρος προσπάθησαν περισσότερο αλλά μέχρι του σημείου (85’) που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κ. Τσεβάς, οι ισορροπίες δεν άλλαζαν.
Τελικά, ο Νικήτας Αθανασόπουλος στο 92’ έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, ισοφαρίζοντας 1-1 και προσφέροντας ανάσα στον Ολυμπιακό.
Στο τέλος, πάλι υπήρξε ένταση και αρκετός εκνευρισμός από πλευράς Σταμάτας.
Καλή ήταν η παρουσία του διαιτητή Παπάζογλου (Δ. Τζαφόλιας, Μαγουλάκης), παρά τις πάμπολλες κάρτες που έδειξε, ειδικά στο α’ ημίχρονο.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κριεμάδης (42' Καλογήρου), Ζινχίρια, Μπόρας, Πέππας, Δεσύλλας (69' Ντιούφ), Δημητρίου, Οικονομόπουλος (90' Κουκάι), Κόστα, Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Π. Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Σταυρόπουλος (71' Ράλλης), Τσέλια, Μηλιώτης (46' Φιλλής), Τσουμάνης (76' Λέκα), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money