Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1-1

Στιγμιότυπο από προγούμενο αγώνα της Αρτέμιδος, με τον Καραμανίδη σε δράση.
Ισοπαλία μετά από δυνατό, καθαρό παιχνίδι που χάρηκαν οι παίκτες και οι 500 περίπου θεατές στον κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου Σπάτων, μεταξύ Αρτέμιδος και Αχιλλέα. Μοιρασμένο σε κατοχή μπάλλας, το ματς είχε ρυθμό και το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.
Η Άρτεμις, ως γηπεδούχος, διατήρησε ελαφρά υπεροχή κατά διαστήματα αλλά ο Αχιλλέας, καλά στημένος, διεκδίκησε και πήρε το μερίδιο του παιχνιδιού που του ανήκε…
Ένα καλό σουτ του Καββαθά στο 25’ απέκρουσε ο Ματσούκας και στο 35’ ο Σταματόπουλος είχε επίσης σουτ εκτός περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι του Κόλλια και άουτ. Στο β’ ημίχρονο (49’) ο Τσούκα «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας, ο Σοτάι έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να σκοράρει.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 54’ με ατομική ενέργεια και αριστερό σουτ του νεοεισελθόντος Πλιάτσικα (0-1). Εξάσκησαν πίεση στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, έχασαν μια καλή ευκαιρία πάλι με τον Σοτάι από κοντά και στο 75’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) με κεφαλιά του Καραμανίδη, σε φάουλ-σέντρα του Χαρίση.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου. Καλός ο βοηθός Τσιαλογιάννης αλλά με λάθη ο βοηθός Σπ. Λιάπης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Καββαθάς, Διαμάντης, Βασιλείου, Τσανακτσής, Λένο, Χαρίσης, Τσουκαλάς (46’ Δημητρίου), Τσούκα (60’ Κουνελάκης), Καραμανίδης, Σοτάι (70’ Δαρβής).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Γεωργακόπουλος (29’ Τσιαδήμας), Σταυρόπουλος, Μπούσκος, Καπλάνης, Τσάκαλος (50’ Πλιάτσικας), Καββαδάς, Ροπόκης, Φούντας (85’ Νάστος), Σταματόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money