Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-0

Ο Νικηφόρος πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης αλλά η Σταμάτα τα ‘χει με την τύχη της, διότι αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης!
Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, καθώς ο Νικηφόρος (με απουσίες) δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και η Σταμάτα παρατάχθηκε στο γήπεδο –κι αυτή- με απουσίες λόγω τραυματισμών και αποβολών…
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία με τον Κόστα, που βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής αλλά σούταρε άουτ.
Στο β’ 45λεπτο η Σταμάτα είχε δοκάρι σε σουτ του Κουκάι στο 53’ και στο 56’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Βεντούρη από τον τερματοφύλακα Πετράκη. Ο Ζέεμπε ευστόχησε στο κτύπημα, πραγματοποιώντας το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Νικηφόρος είχε άλλη μια χαμένη προσπάθεια του Ζέεμπε αλλά η Σταμάτα επανήλθε στο 65’ με κεφαλιά του Χρ. Τσεβά στο δοκάρι και στο υπόλοιπο διάστημα με δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει.
Ο καλός διαιτητής Δραγάτης (Τσιαλογιάννης, Χόικας), απέβαλε για διαμαρτυρία από τον πάγκο του Νικηφόρου τον γεν αρχηγό Ηλ. Χορταριά.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Κανελλόπουλος (46' Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Ταφιλάι, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος, Ζέεμπε (81' Βαγενάς),Τσιριγώτης, Αποστολόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Ντιούφ, Πέππας, Κόστα (81' Μπόρας), Καλογήρου, Οικονομόπουλος, Οσμανάι (68' Δεσύλλας), Χρ. Τσεβάς, Κουκάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money