Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-0












Ο ψυχωμένος Παλληνιακός σημείωσε νίκη επί της αξιόμαχης Δόξας Κορωπίου. Οι ομάδες είχαν εναλλάξ την υπεροχή στις κινήσεις και η καλή εμφάνιση των γηπεδούχων, τους έδωσε το δικαίωμα να δημιουργήσουν αρκετές απειλητικές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.
Το ίδιο επικίνδυνη ήταν σε πολλές περιπτώσεις και η Δόξα, που –όμως- δεν κατάφερε να πετύχει γκολ… Ένα ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής του Μπουτσάι στο 24’ ανησύχησε τον Μπακόλα αλλά η μπάλλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του.
Το τέρμα του Παλληνιακού σημείωσε ο Μπερτσιάς με σουτ στο 39’, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του νεαρού Κούνα, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον σκόρερ. Είχε προηγηθεί (36’) απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκεντούλη από 25 μέτρα, που έστειλε την μπάλλα στη δοκό του Μιχάλη.
Στο πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου, η Δόξα πήρε πρωτοβουλίες, παρά τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, και δημιούργησε ορισμένες φάσεις μπροστά στην εστία του Μπακόλα αλλά και ο Παλληνιακός είχε καλές ευκαιρίες να πετύχει το 2-0 με κτύπημα φάουλ του Σκεντούλη και πλασέ του Ντρένοβα. Μάλιστα, στο 76’ απεβλήθη ο Σκεντούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα η Δόξα πίεσε, ο Παλληνιακός οπισθοχώρησε, δημιουργήθηκαν πάλι φάσεις στα καρέ του Μπακόλα, αλλά ολοκληρωμένη προσπάθεια ποτέ δεν υπήρξε!
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το 1-0 και πανηγύρισαν στο τέλος ένα σημαντικό τρίποντο, ύστερα από αναμέτρηση πολύ δυνατή, με πολλά νεύρα, σκληρές μονομαχίες, σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Ο εκνευρισμός «βγήκε» κατά την αποχώρηση των ομάδων στα αποδυτήρια, όπου σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ παικτών και παραγόντων, τις οποίες ανέφερε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.
Ο διαιτητής Β. Λάμπρου «έχασε» κάποιες φάσεις αλλά με την δυσκολία που είχε το παιχνίδι, τα πήγε καλά. Πολύ προσεκτικοί ήταν οι βοηθοί Ανδρεάδης και Παπαδόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούσης (56' Κοβάνης, 82' λ.τρ. Αλβανός), Μπερτσιάς, Κούνας (61' Παπασαράντος).
ΔΟΞΑ: Μιχάλης (46' λ.τρ. Αποστολίδης), Κωστάζος, Μαρινάκης, Μανουσάκης, Γκαδίτης, Μπερέτας (82' Κόλλιας), Μπουτσάι, Σύρος, Δάβαρης, Παπαδάς (80' Βαλσαμογιάννης), Πουλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money