Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1-0













Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος! Έτσι, ενώ ο Φοίβος Βάρης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, έχασε τόσες ευκαιρίες που δεν κατάφερε ούτε πόντο να πάρει από το ματς στον Αυλώνα, όπου η τοπική ομάδα ευτύχησε να διαθέτει στις τάξεις της τον σούπερ τερματοφύλακα Μάριο  Καλέμη, ο οποίος έσωσε την εστία του με απίθανες αποκρούσεις (όπως και στο παιχνίδι με το Κρυονέρι!) σε αρκετές περιπτώσεις.
Στο α’ ημίχρονο ο Φοίβος ήταν εμφανώς καλύτερος, διατήρησε την κατοχή της μπάλλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως ο Καλέμης αναδείχθηκε ήρωας του αγώνα αφού νίκησε σε 4 τετ-α-τετ τους επιθετικούς του Φοίβου (3’, 14’, 33’, 44’). Ειδικά στην περίπτωση μιας φάσης με τον Ποπιέλα, η απόκρουση ήταν πραγματικά ανεπανάληπτη!
Το β’ ημίχρονο συνεχίσθηκε στο ίδιο μοτίβο… Ο Φοίβος έχασε ακόμη 2-3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Νεφερίδη, αλλά μετά το 60’ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν σιγά–σιγά το παιχνίδι και το 75’, ύστερα από φάουλ του Α. Λέκκα, ο τερματοφύλακας Χατζημερκούρης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Δημητριάδης έκανε το 1-0. Ήταν η πρώτη φάση του Αυλώνα στο ματς!
Το γκολ δημιούργησε νευρικότητα και αναστάτωση στους φιλοξενούμενους, που προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με «στημένα» κτυπήματα. Όμως και πάλι ο Αυλώνας είχε καλή ευκαιρία με τον Νακάι (80’). Στο 85’ ύστερα από ωραία εναλλαγή Πάντου και Παλιοσπύρου, ο τελευταίος ανετράπη στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημητριάδης αλλά ο Χατζημερκούρης απέκρουσε στη δεξιά του γωνία!
Στα τελευταία 5’ λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πετύχουν γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν…
Εξαιρετική η διαιτησία των Σπίθα, Νικολακάκου και Μαραγκού.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Νακάι, Τσέλιος (33’ Πάντος), Πούγιας, Μαλαβάκης, Παλιοσπύρος, Νάνος, Κούφο, Λέκκας, Τζιόμαλλος, Δημητριάδης.
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Ζέρβας (60’ Πούτρο), Πατρίκιος, Σώκος, Παπαδόπουλος, Παρόλας, Ποπιέλα, Γεωργιάδης (70’ Καρύδης), Αγάλου, Νεφερίδης, Λουστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money