Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΜΑΡΚΟ 1-0





Δύσκολη νίκη του Ωρωπού με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αλούσι, που κέρδισε ο Νουόμπα, στο 65’. Η Μαρκό όμως διαμαρτύρεται έντονα για «αλλοίωση αποτελέσματος» από τους διαιτητές, οι οποίοι ακύρωσαν δύο τέρματά της (στο 55’ με τον Αγγελάκο και στο 80’ με τον Γκαβασιάδη), με καθυστερημένες υποδείξεις του βοηθού Παπαδιώτη. Επίσης, οι παράγοντες της ομάδας του Μαρκοπούλου θεωρούν ανύπαρκτο το χέρι που σφύριξε ο διαιτητής ως πέναλτυ, από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.
Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις ευκαιρίες σ’ όλο το παιχνίδι, με τους Αποστολόπουλο (30’), Στεφανή (60’) και Σωτηρόπουλο (70’).
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την εδαφική υπεροχή και είχαν δοκάρι με τον Γκαβασιάδη στο 75’.
Με λάθη οι διαιτητές Α. Γαλάνης, Γουργιώτης και Παπαδιώτης, δεν κράτησαν ούτε την υποδειχθείσα από τους ίδιους καθυστέρηση…
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής (70' Κρομμύδας), Βούσουλας, Μέγας, Σωτηρόπουλος (90' Γραββάνης), Αποστολόπουλος (42' λ.τρ. Κανατάς), Παπαγεωργίου, Στεφανής, Αλούσι, Νουόμπα.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (65' Κωστής), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money