Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0

Φάση από παλαιότερο αγώνα Άρη Βούλας-Νικηφόρου.















Το γκολ του Διγενή στο 30’ προσέφερε τη νίκη στον Άρη Βούλας επί του καλύτερου Νικηφόρου… Οι ομάδες ήταν ισοδύναμες αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Νικηφόρος είχε περισσότερη διάθεση και προσπαθούσε να πετύχει ένα γκολ χωρίς να το καταφέρνει. Ο γηπεδούχος Άρης διατήρησε την αμυντικογενή του τακτική (μετά την επιτυχία του τέρματος), και με αντεπιθέσεις κυνήγησε το δεύτερο γκολ, που παραλίγο να πετύχει με τον Φώσκολο στο 85’, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Καραγιάννη. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Νικηφόρος σημείωσε τέρμα με εντυπωσιακή προσπάθεια του Αποστολόπουλου, αλλά πριν προλάβει ο σκόρερ να πανηγυρίσει, ο βοηθός με σχετική καθυστέρηση τον υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ. Για την απόφαση του επόπτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες των φιλοξενουμένων.
Διαιτητές: Σπίθας, Β. Τζαφόλιας, Μήταρης.
ΑΡΗΣ: Τσόμπο, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης (70' Σιαπλαούρας), Μανταλόζης, Παντ. Μαντακίδης, Μπουλάρη (78' Φώσκολος), Βεϊζάι (46' Παπαγεωργίου), Παππάς, Διγενής.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης (46' Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάϊ, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος (72' Ζέεμπε), Κανελλόπουλος (61' Βαγενάς), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money