Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 0-0













Σε ματς χωρίς φάσεις και γεμάτο δύναμη, σε αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο, Αήττητος και Γέρακας έμειναν στο …μηδέν! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν αρχικά κάποιο ρυθμό στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρουν ενώ ο Γέρακας ήταν καλύτερος κατά διαστήματα και είχε 1-2 ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου.
Στο 85’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κρητικός και στο 90’ έκανε χέρι στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλούδης. Το φάουλ εκτέλεσε άσχημα ο Βάρδας και το ματς έληξε…
Οι δύο τερματοφύλακες έπιασαν την μπάλλα λίγες φορές στη διάρκεια του αγώνα! Ο νέος προπονητής του Αήττητου Βασίλης Τσέπας, ζ΄ήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν στο τέλος, αλλά δεν τους είχε απομείνει αρκετή δύναμη για να ανταποκριθούν! Ο Γέρακας βγήκε 3-4 φορές στην αντεπίθεση αλλά τα τελειώματα των φάσεων ήταν απογοητευτικά!
Προσεκτικός ο διαιτητής Βακκάς (Γιαλούρης, Οικονόμου), δεν άφησε περιθώρια για γκρίνιες.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκλάρας, Μαγκουσοχατζάκης, Καλούδης, Γκερδούκης, Κολάνγκη, Φράγκος, Τσαμουρτζής, Φυτιλής (65’ Λάππας), Μητσιώνης (76’ Σταύρου), Μασκλαβάνος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Ζώης, Δημητριάδης, Κάλης, Καρλατήρας, Βούρλας, Μπερέτης (89’ Γεωργόπουλος), Βάρδας, Δ. Πελέκης (82' Τσαδήμας), Μαργέτης (60' Κρητικός), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money