Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το γήπεδο Σταμάτας είναι σχεδόν έτοιμο προς χρήση. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της περιοχής, συνομίλησαν με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας, καθώς και με τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, τους οποίους ενημέρωσαν για την πορεία των εργασιών που απομένουν και αφορούν την ολοκλήρωση των αποδυτηρίων, την περίφραξη του γηπέδου καθώς και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, πέριξ των αποδυτηρίων.
Ο στίβος έχει ολοκληρωθεί και ξεκίνησαν ήδη τις προπονήσεις τους οι αθλητές, οι οποίοι έχουν αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την αρτιότητα του γηπέδου.
Εντός των επόμενων ημερών θα περαιωθούν και οι τελευταίες εργασίες, ώστε το σύνολο των εγκαταστάσεων να είναι προσβάσιμες στους αθλητές του Α.Ο. Σταμάτας, του οποίου η πορεία στην Α’’ κατηγορία κάνει υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της περιοχής. Προσπάθεια όλων είναι να καταστεί το γήπεδο Σταμάτας, πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Το γήπεδο Σταμάτας επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής Νίκος Παππάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σταμάτας Βαγγέλης Πέππας και τον αντιπρόεδρος Γιώργος Κόκκαλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money