Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

«ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ» Η ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ;

Σάλος δημιουργήθηκε στους κόλπους των διαιτητών της Ανατολικής Αττικής από τον αποκλεισμό δεκάδων υποψηφίων, που είχαν δώσει εξετάσεις και ήθελαν να περιληφθούν στους πίνακες της Δ’ εθνικής. Τελικά, μόνο 5 διαιτητές αξιολογήθηκαν από την Ανατολική Αττική και μόλις 3 παρατηρητές, συμπεριελήφθησαν στους καταλόγους που ανακοίνωσε την Τρίτη 16/10 η ΕΠΟ. Επίσης, κανείς βοηθός διαιτητής Γ’ εθνικής από την ΕΠΣΑΝΑ δεν αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση!
Οι αξιολογημένοι για την Δ’ εθνική είναι οι Νεκτάριος Βικτωράτος, Ανδρέας Βλάχος (περιελήφθη και στον πίνακα των ταλέντων για την football league-2), Αλέξανδρος Δραγάτης, Γιώργος Κάντζος και Γιώργος Καπόγλης.
Τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ηλίας Ντάφλος (αρχιδιαιτητής) και Σταύρος Σούλος, μαζί με τον Γιάννη Στασινό, είναι οι 3 παρατηρητές διαιτησίας που αξιολογήθηκαν για την Δ’ εθνική.
Η απόφαση της Κ.Ε.Δ. έρχεται ως απάντηση στον απόηχο των εκλογών της ΕΠΟ και της τακτικής που ακολούθησε και ψήφισε η ΕΠΣΑΝΑ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο!

* Στο στιγμιότυπο, ο Νεκτάριος Βικτωράτος, ένας από τους 5 που αξιολογήθηκαν για την Δ' εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money