Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δεν έχει ακόμη διαψευσθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Soccerplus, βάσει του οποίου «η Ένωση Ανατολικής Αττικής φέρεται να ψήφισε τον Βασίλη Γκαγκάτση» στις εκλογές της ΕΠΟ! Παρά τις κατ’ ιδίαν αντιδράσεις συμβούλων, μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε σχετικά με την πραγματικότητα ή όχι των γραφομένων.
Σύμφωνα με την ομόφωνη (11-0) απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, έπρεπε να στηριχθεί η υποψηφιότητα του κ. Σαρρή, όπως και οι υποψηφιότητες των συνεργατών του για το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας με τον τίτλο «Άντεξαν στις πιέσεις οι Ενώσεις, μόνο δύο άλλαξαν παράταξη», έχει ως εξής: «Παρά τις προσπάθειες που έγιναν με διάφορους τρόπους λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της ΕΠΟ, ώστε οι έχοντες δικαίωμα ψήφου στις εκλογές ν’ αλλάξουν «στρατόπεδο», τα μπλοκ των Ενώσεων που στήριζαν την «παράταξη Σαρρή» και την «παράταξη Γκαγκάτση» αποδείχθηκαν ανθεκτικά. Άντεξαν τις πιέσεις -ένθεν κακείθεν- και δεν διαφοροποιήθηκαν.
Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχουμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής και οι εκτιμήσεις που είχαν γίνει για την δύναμη των δύο παρατάξεων να επιβεβαιωθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξαν στάση μόνο δύο Ενώσεις. Πρόκειται για την Ένωση της Ανατολικής Αττικής, που ενώ είχε ανακοινωθεί ότι είχε στείλει χαρτί στήριξης στην παράταση Σαρρή, τελικώς φέρεται να ψήφισε τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Η δεύτερη Ένωση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διαφοροποιήθηκε, ακολούθησε αντίθετη κατεύθυνση. Πρόκειται για την ΕΠΣ Άρτας, που είχε ταχθεί υπέρ του Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά τις τελευταίες ημέρες και λόγω εσωτερικών αναταράξεων, φέρεται να ψήφισε για πρόεδρο τον Γιώργο Σαρρή.
Δύο ψηφοδέλτια για μέλη του Δ.Σ. κρίθηκαν άκυρα, γιατί είχαν πάνω από 15 σταυρούς. Λέγεται ότι ήταν από την «παράταξη Γκαγκάτση». Επίσης, υπήρχε η πληροφορία ότι η ιδιόμορφη ΕΠΣ Αχαΐας ψήφισε Βασίλη Γκαγκάτση, ενώ η Ένωση Σάλας πήγε τελικά με τον κ. Σαρρή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money