Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΓΩΝΕΣ Ε.Π.Ο.

 
3 διαιτητές της Αν. Αττικής
Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε η απόδοση των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής στην Β’ εθνική κατηγορία (football league). Στην Καλλιθέα έγινε το πιο συναρπαστικό παιγνίδι, όπου ο διαιτητής Γιώργος Φουκάκης είχε δύσκολο έργο. Όμως, κράτησε τον έλεγχο δείχνοντας μια κόκκινη και 11 κίτρινες κάρτες, ένα καθαρό πέναλτυ ενώ υπάρχει φάση του α’ μἐρους που η Καλλιθέα ζήτησε επίσης πέναλτυ. Ο Κορίνθιος παρατηρητής διαιτησίας Ανδρέας Ζήσης έκανε χρήση βίντεο για να …διαλευκάνει την φάση! Βοηθοί του Φουκάκη ήταν ο Κουράκης από το Ηράκλειο Κρήτης και ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ από την Αν. Αττική. Τέταρτος διαιτητής ο Θανάσης Μπόρτσαρης από την Αχαΐα.
Στο «Παγκρήτιο» ο Γιώργος Χατζής ήταν καλός και διαχειρίσθηκε σωστά τις φάσεις του αγώνα Εργοτέλη-Δόξας. Ο έμπειρος παρατηρητής Απόστολος Κουρκούνας είπε κι έγραψε καλά λόγια. Δεν υπήρξε φάση πέναλτυ (παρά τις σχετικές διαμαρτυρίες) αφού είχε προηγηθεί όφ-σάιντ. Βοηθοί ήταν οι Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης και Δημήτρης Τζαφόλιας από την Ανατολική Αττική, με τέταρτο διαιτητή τον Τάσο Παπαπέτρου.
Επισημαίνεται η καλή φυσική κατάσταση των ρέφερυς, όπως και η υπευθυνότητα που δείχνουν στη διάρκεια των αγώνων. Τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς προβλήματα, σε κρίσιμη χρονική συγκυρία αφού διανύουμε προεκλογική περίοδο στην ΕΠΟ, για την εκλογή νέας διοίκησης. Φυσικά, λάθη γίνονται αλλά είναι ανθρώπινα και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων.
* Επίσης, την περασμένη Κυριακή 30/9, ο διαιτητής Αν. Αττικής Μιχάλης Μάλαμας, έπαιξε το ματς πρωταθλήματος Κ-17 Ολυμπιακού Π.-Πανιωνίου 5-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money