Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΟΥ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ…

Ο Κεραυνός Κερατέας δεν δέχεται ότι δικοί του οπαδοί δημιούργησαν επεισόδια στον αγώνα με το Κορωπί και παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου της Κερατέας, αντιπαραθέτουν τα γεγονότα με διαφορετικά στοιχεία…
Σύμφωνα με την πλευρά του Κεραυνού, το κλίμα του αγώνα δυναμιτίσθηκε από την στιγμή που είχε συμφωνηθεί να μην υπάρχουν ΜΑΤ στο γήπεδο αλλά ο πρόεδρος του Κορωπίου παρουσίασε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 14/10 στο γήπεδο «Α. Πρίφτης» καμιά δεκαριά σωματοφύλακες, λες και κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα!
Η παρουσία των άσχετων με τον αγώνα αυτών προσώπων, δημιούργησε ατμόσφαιρα αναταραχής στην αποστολή του Κεραυνού, όταν έφθασε στο γήπεδο. Δύο παίκτες της ομάδας, οι Κατσίκης και Σταμάτης, αρνήθηκαν να αγωνισθούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, λέγοντας: «Εμείς ήλθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, κι όχι να κάνουμε πόλεμο»!
Όπως μας είπε εκπρόσωπος του Κεραυνού, «ο πρόεδρος του Κορωπίου κ. Αλεξανδρής, αθέτησε όλες τις συμφωνίες που είχε κάνει με τον πρόεδρο του Κεραυνού Δημήτρη Πυλαρινό. Δεν υπήρξε προστασία της ομάδας μας στα αποδυτήρια και οι οπαδοί του Κορωπίου δημιούργησαν πληθώρα μικρών και μεγάλων επεισοδίων κατά την διάρκεια και μετά τη λήξη της συνάντησης».
Μάλιστα, μας ανέφερε ότι τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος είναι αρκετά για να καταδείξουν την κακή και αντιαθλητική συμπεριφορά της διοίκησης του Κορωπίου, έναντι της ομάδας της Κερατέας.
Συγκεκριμένα, στο Φ.Α. ο διαιτητής έχει γράψει στις παρατηρήσεις του: «Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με 6 λεπτά καθυστέρηση, λόγω επεισοδίων που συνέβαιναν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδος, οι οποίο βρέθηκαν στο χώρο. Μετά την έγκριση του επικεφαλής της Αστυνομίας κ. Τοψαχαλίδη, ξεκίνησε το 2ο  ημίχρονο».
Ο εκπρόσωπος του Κεραυνού διερωτήθηκε: «Εμείς ρωτάμε, πώς βρέθηκαν οι “ “φίλαθλοι” του Κορωπίου στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων; Επίσης, γιατί δεν τιμωρήθηκε –πέραν της ποινής της αποβολής- ο αποβληθείς Πάντου, που αναφέρεται στο Φ.Α. ότι διαπληκτίσθηκε έντονα με τον πάγκο (παίκτες) της Κερατέας; Κι ακόμη, γιατί κατηγορείται ο Κεραυνός για δημιουργία επεισοδίων, αφού όλες οι διακοπές του αγώνα και τα επεισόδια, αφορούν σε παραβατική συμπεριφορά παικτών και παραγόντων ή φιλάθλων του Κορωπίου, όπως του κ. Ξύδη, που καθόταν παράνομα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα; Αλλά το πιο σημαντικό γεγονός, ήταν ότι υπήρχαν τουλάχιστον 10 μπράβοι –προφανώς προς εκφοβισμό- έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο και μετά τη λήξη του αγώνα»!
Επιπλέον, ο Κεραυνός υποστηρίζει ότι οι οπαδοί του δέχθηκαν –εκτός γηπέδου- επίθεση από τους «φουσκωτούς» του προέδρου του Κορωπίου, ενώ τις φωτιές στα γύρω οικόπεδα, τις έβαλαν οπαδοί του Κορωπίου… Ακόμη και γλάστρες από μπαλκόνι πολυκατοικίας (!) υποστηρίζουν οι Κερατιώτες ότι εκτοξεύθηκαν εναντίον τους! Τέλος, αναφέρονται στη σύλληψη από την Αστυνομία, ενός Κορωπιώτη οπαδού, που πέταξε ένα μπουκάλι από τα δημοσιογραφικά κουβούκλια εναντίον των οπαδών του Κεραυνού…  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money