Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΙ ΤΣΕΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έγινε την Πέμπτη 25/10 στην ομάδα των Γλυκών Νερών, με την ανάληψη καθηκόντων από τον Γιώργο Αθανασιάδη, πολύ παλιό γνώριμο των Γλυκών Νερών, στη θέση του Ευγένιου Τσέρτου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Καραγιάννης, οδηγήθηκε –υπό την πίεση των πρόσφατων κακών αποτελεσμάτων- στην αντικατάσταση του προπονητικού διδύμου Ευγ. Τσέρτου και Γιάν. Καδιανάκη, με την επιλογή του Γ. Αθανασιάδη, ο οποίος είχε καθίσει πάλι στον πάγκο των Γλυκών Νερών, στην αρχή της προπονητικής του καριέρας.
Ο κ. Καραγιάννης ευχαρίστησε θερμά τους αποχωρήσαντες προπονητές για την φιλότιμη προσπάθειά τους, υπογραμμίζοντας τον εκπληκτικό τους χαρακτήρα και δηλώνοντας ότι απέκτησε δύο καλούς φίλους από τον χώρο του ποδοσφαίρου.   
Ο νέος προπονητής ανέλαβε άμεσα τα καθήκοντά του και θα βρίσκεται το Σάββατο στον πάγκο της ομάδας των Γλυκών Νερών, στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταμάτα.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν διεθνής μεσοεπιθετικός και από το 1996 προπονητής, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1963. Άρχισε την καριέρα του αγωνιζόμενος σε ερασιτεχνική ομάδα του Περιστερίου και την περίοδο 1981-82 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Β’ εθνική, με το Αιγάλεω. Το καλοκαίρι του 1982 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά παρέμεινε για 2 ακόμη χρόνια ως δανεικός στην ομάδα του Αιγάλεω.
Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά, στον Απόλλωνα Αθηνών (δύο φορές, οπότε χρίσθηκε 5 φορές διεθνής) και στον ΟΦΗ (επίσης δύο φορές), ενώ την περίοδο 1991-92 φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην 11άδα των πρασίνων. Έπαιξε επίσης στην Ξάνθη, για να τερματίσει τη σταδιοδρομία του ως παίκτης της Καβάλας, το 1996.
Μετά τη λήξη της επαγγελματικής αγωνιστικής του καριέρας, ανέλαβε ως παίκτης - προπονητής την ομάδα των Γλυκών Νερών και συνέχισε ως τεχνικός σε αρκετές ομάδες, όπως η Αθηναΐδα, η Ελλάς Σύρου, ο ΑΟ Μυκόνου, ο Πανναξιακός, ενώ την περίοδο 2008-09 ανέλαβε τον Ήφαιστο Περιστερίου (Α' ΕΠΣΑ) με στόχο την άνοδο στην Δ' εθνική, που επιτεύχθηκε χάρις και στη δική του συνεισφορά, το επόμενο έτος. Την διετία 2010-12 ήταν προπονητής του ΑΟ Μυκόνου στην Δ’ εθνική.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης κατέχει το μοναδικό στο είδος του ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας: Σκόραρε με την φανέλα όλων των ομάδων με τις οποίες αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία! Συνολικά έπαιξε με την φανέλα επτά διαφορετικών συλλόγων στην μεγάλη κατηγορία…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money