Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νέων, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:







Α’ ΟΜΙΛΟΣ 
1η αγωνιστική:
Κορωπί-Ολυμπιακός Λαυρίου 2-2
Προφήτης Ηλίας-Άρης Βούλας 2-0
Γλυκά Νερά-Δόξα Κορωπίου ανεβλήθη
Απόλλων Αναβύσσου-Φοίβος Βάρης 3-5
Ρεπό: Κυανούς Αστήρ Βάρης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 
Μάχη Μαραθώνος-Διόνυσος 5-0
Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας 4-1
Άρτεμις-Κωστέας Γείτονας 2-4
Παλληνιακός-Άμυνα Ανθούσας 3-2
Ρεπό: Ατλαντίς

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ 
Νικολακάκης-Αυλώνας 6-1
Ωρωπός-Κρυονέρι 1-2
Νίκη Δροσιάς-Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 0-2
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου-Αχαρναϊκός 0-2
Ρεπό: Δόξα Αγ. Άννας

Για το πρωτάθλημα παίδων διεξάγονται αύριο Κυριακή 21/10, οι συναντήσεις:  
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Κορωπί-Καλύβια
Πρωτέας Π. Φωκαίας-Κυανούς Αστήρ Βάρης
Κεραυνός Κερατέας-Μαρκό
Βουλιαγμένη-Άρης Βούλας
Απόλλων Αναβύσσου-Πόρτο Ράφτη
Ρεπό: Κουβαράς

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Αστέρας Αυλώνος-Παλληνιακός
Προφήτης Ηλίας-Γέρακας
Γλυκά Νερά-Αήττητος Σπάτων
Άρτεμις-Άμυνα Ανθούσας
Παμπαιανικός-Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Τριγλία Ραφήνας

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Συκάμινο-Ωρωπός
Εθνικός Ν.Μάκρης-Διόνυσος
Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου-Αχαρναϊκός
Αχιλλέας Κ. Αχαρνών-Μάχη Μαραθώνος
Κρυονέρι-Νίκη Δροσιάς 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
   Η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, εύχεται υγεία -πάνω από όλα- επιτυχίες και καλή πρόοδο στους μαθητές-ποδοσφαιριστές, που μετέχουν στα πρωταθλήματα. Επίσης, απευθύνει τις καλύτερες ευχές στους γονείς και παράγοντες των σωματείων για μια δημιουργική χρονιά.
   Οι καινοτομίες, που θα γίνει προσπάθεια να ισχύσουν φέτος κι έχουν στόχο να αναβαθμίσουν τα τόσο σημαντικά πρωταθλήματα των υποδομών, από τα οποία θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί άσσοι των γηπέδων, όπως συναποφασίστηκαν στις μέχρι τώρα συγκεντρώσεις των εκπροσώπων των σωματείων με τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, έχουν ως εξής:
   - Κατά τη διάρκεια των αγώνων όλων των κατηγοριών (νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ), τα γήπεδα θα κλειδώνουν με ευθύνη του διαιτητή και οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν από τις εξέδρες.

   - Σε περίπτωση επεισοδίων ή ανάρμοστης συμπεριφοράς θεατών (ύβρεων, ρίψης αντικειμένων, κλπ.), ο διαιτητής θα διακόπτει το παιχνίδι και θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του ΚΑΠ. Η διακοπή θα είναι οριστική, αν προηγουμένως οι συστάσεις του διαιτητή δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
   - Ο προγραμματισμός που έχει γίνει, προβλέπει ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν εγκαίρως, πριν τις εξετάσεις των μαθητών, στο τέλος Μαΐου. Για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ίσως χρειαστεί να διεξαχθούν ορισμένες εμβόλιμες αγωνιστικές. Πρόθεση της Επιτροπής Υποδομών είναι να οριστούν αγώνες και μέσα στις εορταστικές περιόδους (να μη σταματήσει καθόλου η δράση) των Χριστουγέννων και του Πάσχα, δεδομένου ότι οι ημερομηνίες βολεύουν. Π.χ. τα Σαββατοκύριακα 22 και 23 Δεκεμβρίου, 29 και 30 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, κλπ. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι κυρίως παιχνίδι και διασκέδαση για τα παιδιά.
   - Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων, θα διεξαχθεί εκτάκτως το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, ώρα 12.00, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.
   - Για την εύρυθμη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, πρέπει να αποφεύγονται οι αναβολές αγώνων για ασήμαντο λόγο και αιτία. Στις περιπτώσεις σχετικών αιτημάτων, θα εφαρμόζονται κατά γράμμα οι διατάξεις των προκηρύξεων και του ΚΑΠ. Δηλαδή:  
   1. Σε περίπτωση σχολικών εκδρομών ή άλλης σχολικής δραστηριότητας, η Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α θα συναινεί και θα στηρίζει το υποβαλλόμενο αίτημα. Προϋπόθεση αποτελεί η ενδιαφερόμενη ομάδα να υποβάλλει εγγράφως το αίτημά της, τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες νωρίτερα, προσκομίζοντας την απαραίτητη βεβαίωση του οικείου σχολείου. Στην εν λόγω βεβαίωση – κατάσταση, θα αναφέρονται ονομαστικά οι ποδοσφαιριστές. Λόγοι ασθενείας που αιτιολογούν την αναβολή του αγώνα, μειώνουν το ως άνω διάστημα σε τρεις ημέρες. 
   2. Η μη προσκόμιση των ως άνω δικαιολογητικών (της παραγρ. 5) και στην περίπτωση που σωματείο, επικαλούμενο σχολικές δραστηριότητες, δηλώσει αδυναμία να κατέλθει να αγωνιστεί, θα του επιβάλλονται: α) κατακύρωση του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα με τέρματα 3-0. β) Μείον τρεις βαθμούς από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα. γ) Χρηματικό πρόστιμο 100 €.
   Οι εξ αναβολής αγώνες ορίζονται από την Επιτροπή εντός δεκαπενθήμερου, όπως προβλέπει ρητά και κατηγορηματικά το άρθρο 21 παρ. 1α και το άρθρο 22 παρ. 3, 5 και 6 του ΚΑΠ, που αναφέρουν:
   * Αγώνας που δεν τελέσθηκε, χωρίς να ευθύνονται και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες, επανορίζεται υποχρεωτικά μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση απόφασης (άρθρο 21, παρ. 1α).
   * Κάθε αγώνας που θεωρείται επαναληπτέος, διεξάγεται μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την τελεσίδικη απόφαση (άρθρο 22, παρ. 3).
   * Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια -ύστερα από έγγραφο αίτημα- η αναβολή του αγώνα, που ζητείται από ομάδα και προκειμένου για ερασιτεχνικές ομάδες όταν τρεις (3) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, συμμετέχουν σε αγώνες των Μικτών ομάδων Παίδων & Νέων της ΕΠΣ (άρθρο 22, παρ. 5).
   * Ο αγώνας που αναβάλλεται σύμφωνα με το ως άνω άρθρο, τελείται μέσα σε διάστημα που δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο από είκοσι πέντε (25) ημέρες, σε σχέση με την ημερομηνία που αναβλήθηκε η τέλεσή του (άρθρο 22, παρ. 6).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money