Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Τα λυπηρά επεισόδια του αγώνα Κορωπίου-Κεραυνού Κερατέας απασχόλησαν το Δ.Σ. της Ένωσης, στη συνεδρίαση της 18/10.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Βελτανιώτης, ως υπερπαρατηρητής της συνάντησης, ενημέρωσε το σώμα για τα γεγονότα που αντελήφθη και συνέβησαν στο γήπεδο και υποστήριξε ότι όλα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνος και στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα Γιάννη Κώη, με τις επισημάνσεις των οποίων συμφώνησε απολύτως.
Επίσης, διαβάσθηκε το –πολύ αναλυτικό- αντίγραφο συμβάντων, όπως εστάλη από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) και το Α.Τ. Κορωπίου, για τα γεγονότα εκτός αγωνιστικού χώρου. Το έγγραφο διαβιβάσθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή, προκειμένου να επιληφθεί για πιθανές τιμωρίες, βάσει του αθλητικού νόμου 2527. Σύμφωνα με τα δεδομένα, κινδυνεύουν και οι δύο ομάδες με τιμωρία…
Επιπλέον, εισήγηση του κ. Βελτανιώτη ήταν να γίνει διαβούλευση με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων και ελήφθη απόφαση να κληθούν την ερχόμενη Τρίτη 23/10, για συζήτηση με την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.
Από μέλη του Δ.Σ. επισημάνθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την διεξαγωγή επόμενων αγώνων των συγκεκριμένων ομάδων, όπως εκφράσθηκε και η απορία για την παρουσία στα αποδυτήρια, του τιμωρημένου προπονητή του Κεραυνού!  

* Σε άλλα θέματα της συνεδρίασης:
- Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι απέρριψε την ομαδική αποδέσμευση του Εθνικού Ν. Μάκρης, διότι βάσει κανονισμού έπρεπε να διαθέτει δυναμικό 140 ενεργών δελτίων ποδοσφαιριστών αλλά ο σύλλογος της Νέας Μάκρης απεδείχθη ότι διέθετε μόνο 134 δελτία!
- Έγκρίθηκε από την ΕΠΟ η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σπ. Κατσιμάρη στην ομάδα Π.Α.Σ. Ωρωπός, από ομάδα του εξωτερικού.
- Έγινε δεκτό από την Επιτροπή Ιδιότητος Μεταγραφών της ΕΠΟ, το αίτημα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή Βασ. Κανέλλου από τον Αστέρα Αυλώνος.
- «Μεταφέρθηκε» ο αγώνας ΑΕ Μενιδίου-Πόρτο Ράφτη, από Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο Αχαρνών, την Κυριακή στο γήπεδα Αγίας Άννας, ύστερα από ενημέρωση του Δήμου Αχαρνών, για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπέδου Αχαρνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money