Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ: ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Μετά τη λήξη του αγώνα Κορωπίου-Κεραυνού Κερατέας ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στους δρόμους γύρω από το γήπεδο και την ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου, κοντά στη Δεξαμενή και προς την Αττική Οδό. Χούλιγκανς κι από τις δύο πλευρές, κυνηγήθηκαν και κτυπήθηκαν στους δρόμους, ενώ περαστικοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν και περιουσίες (σπίτια, αυτοκίνητα κλπ.) καταστράφηκαν!
Φαίνεται ότι οι οπαδοί της Κερατέας είχαν προετοιμάσει τις κινήσεις τους, για μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, άρχισαν να πετούν μολότοφ σε παρακείμενα του γηπέδου χωράφια, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ξερά χόρτα. Στη συνέχεια, έκαναν επίθεση στην κεντρική θύρα του γηπέδου με μολότοφ, οπότε προκλήθηκε πανικός. Άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα, να κτυπούν ανθρώπους και να προκαλούν ζημιές σε κοντινές κατοικίες, ενώ οι μολότοφ έπεφταν βροχή! Γρήγορα οργανώθηκαν για να ανταποδώσουν τα …δέοντα και οι χούλιγκανς του Κορωπίου. Αφού κυνήγησαν και έτρεψαν σε φυγή τους Κερατιώτες, λίγη ώρα αργότερα τελείωσαν και οι οδομαχίες. Ο θλιβερός απολογισμός ήταν 5 τραυματίες! Κάποιοι ελαφρά και άλλοι βαριά (μια κοπέλα με σπασμένο πόδι και ένας άνδρας με αίματα στο χέρι). Επίσης, πολλά σπασμένα αυτοκίνητα και ορισμένα σπίτια με ζημιές στις αυλές τους! Στα κατεστραμμένα αυτοκίνητα, περιλαμβάνεται κι ένα που ανήκει σε παίκτη της Δόξας Κορωπίου! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πρόεδροι των δύο ομάδων είχαν συμφωνήσει να μην κληθούν δυνάμεις των ΜΑΤ, για να μην …εξαφθούν τα πνεύματα! Στο θέμα αυτό ευθύνη φέρει και η διοργανώτρια ΕΠΣΑΝΑ, η οποία έπρεπε να έχει ενημερώσει αρμοδίως τις Αστυνομικές Αρχές για την σημασία και την κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Κτύπησαν και τον Α. Θηβαίο
Στα επεισόδια εκτός γηπέδου κτυπήθηκε και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Κεραυνού Άγγελος Θηβαίος, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του και μια φίλη της. Όπως μας κατήγγειλε ο ίδιος, παλαιός παράγων της ομάδας του Κορωπίου, τον κατέδειξε σε μαινόμενους οπαδούς των γηπεδούχων, την ώρα που πήγαινε στο λεωφορείο της επιστροφής, λέγοντάς του: «Εσύ φταις για όλα»! Αμέσως, έπεσαν πάνω του και τον κτυπούσαν διάφοροι χούλιγκανς, μέχρι που πέρασε ο παίκτης της Δόξας Κορωπίου Ρομπέρτο Αμπεντινάι, ο οποίος αναγνώρισε τον Α. Θηβαίο και τους είπε ότι πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του Κεραυνού, σώζοντάς τον από τα χέρια τους, αφού όμως είχε ήδη δεχθεί σωρεία κτυπημάτων…
* Οι τρεις συνοδοί ασφαλείας (κοινώς μπράβοι) του προέδρου του Κορωπίου Παναγιώτη Αλεξανδρή, που τον συνόδευσαν στην είσοδο των αποδυτηρίων κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, δεν μπήκαν σε κανένα αποδυτήριο και προστάτευαν διακριτικά τον κ. Αλεξανδρή έξω από αυτά. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι καμία επαφή δεν υπήρξε με τα αποδυτήρια των αντιπάλων ομάδων και κυρίως με αυτά του Κεραυνού.
* Τα επεισόδια άρχισαν στο τέλος, μετά τη λήξη του αγώνα, όταν ο προπονητής του Κεραυνού Θανάσης Πετούρης διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βασ. Λάμπρου, επειδή δεν τήρησε το «fairplay» σε κάποια φάση του παιχνιδιού. Τότε, του επιτέθηκε φραστικά (με άσχημο τρόπο) ο βοηθός του προπονητή του Κορωπίου Αντ. Καρπούζα, και άρχισε η αντιδικία…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money