Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Π. ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ

Ύστερα από όσα συνέβησαν στη διάρκεια και μετά τη λήξη της συνάντησης Άρη Βούλας – Θύελλας Ραφήνας 0-2 του περασμένου Σαββάτου 27/10, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης κάλεσε σε απολογία τον Άρη Βούλας και τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Θεμελίδη, την ερχόμενη Τρίτη στις 6μ.μ.
Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή στη συνεδρίαση της Τρίτης 30/10/12, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
Α) Σε παίκτες που αποβλήθηκαν σε αγώνα πρωταθλήματος ανδρών, από μία (1) αγωνιστική αποκλεισμού και πρόστιμο 10 ευρώ στους Α. Ζιντζίρια (Σταμάτας), Α. Αντάρτη και Χ. Παππά (Άρη Βούλας).
Β) Σε παίκτες που αποβλήθηκαν σε αγώνα Κυπέλλου, από μία (1) αγωνιστική αποκλεισμού και πρόστιμο 10 ευρώ, στους Α. Αμπεντινάι (Δόξας Κορ.), Δ. Παπαϊωάννου (Πρωτέα), Ν. Ροδίτη (Άρης Βούλας), Κ. Μπούρμπουλας (Γλυκών Νερών), Χρ. Κετέογλου (Σαρωνικού).
Γ) Σε παίκτες που αποβλήθηκαν σε αγώνα υποδομών, από μία (1) αγωνιστική αποκλεισμού, στους Ν. Φυλακτό (Ατλαντίδος), Μ. Ταπανίδη (Νικολακάκη), Γ. Πατήλα (Γλυκών Νερών).
Δ) Για επεισόδια και συμπεριφορές που αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνος, τιμωρήθηκαν η Σταμάτα, ο Παμπαιανικός και ο Π. Τσουμάνης (εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου) με επίπληξη.
Στον εκπρόσωπο του Παμπαιανικού Ι. Παπασωτηρίου επεβλήθη πρόστιμο 30 ευρώ.
Στο σωματείο Παλλαυρεωτικός επεβλήθη πρόστιμο 50 ευρώ και στον προπονητή της ομάδας Ν. Πιτσικάλη, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες.
Ε) Επίπληξη επεβλήθη στον εκπρόσωπο της ομάδας νέων του Κρυονερίου Στ. Κυρλέση. Επίσης, κλήθηκε σε απολογία (την ερχόμενη Τρίτη 6/11, ώρα 6 μ.μ.) το Κρυονέρι, για επεισόδια οπαδών του εις βάρος της βοηθού διαιτητή, στον αγώνα Κυπέλλου ανδρών Κρυονερίου – Ωρωπού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money