Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-1











Πιο «διψασμένη» η Δόξα, πέτυχε στο Κορωπί μεγάλη νίκη επί των Γλυκών
Νερών με 3-1, ύστερα από ένα παιχνίδι περίεργο, που τα Γλυκά Νερά προκάλεσαν την τύχη τους! Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι 10’ με ωραίο γκολ του Γάσπαρη και στο 12’ σε γύρισμα του Παπαδά, ο Δάβαρης έπιασε κεφαλιά και η μπάλλα –εντός περιοχής- κτύπησε στο χέρι του Κοτροζίνη. Πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς ο Δάβαρης και ισοφάρισε 1-1.
Το 2-1 έγινε στο 26’ όταν ο Τούντας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής παρακολουθούσε τη φάση αφού δεν υπήρξε παράβαση. Τότε ο Μπουτσάι πήρε την μπάλλα, κι ενώ του φώναζαν να την πετάξει έξω για fair-play, αυτός προχώρησε, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε στο κενό τέρμα! Ακολούθησε πανικός μεταξύ των παικτών, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε κανονικά αφού το παιχνίδι δεν είχε διακοπεί!
Τα Γλυκά Νερά αντέδρασαν και στο 33’ είχαν τετ α τετ του Λουκή με τον τερματοφύλακα Μιχάλη. Το πλασέ του Λουκή έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι «ανοίχθηκαν» και πίεσαν την Δόξα, η οποία όχι μόνο άντεξε αλλά βγήκε στην αντεπίθεση και είχε ένα χαμένο τετ α τετ του Δάβαρη στο 75’, κι ένα ακόμη τέρμα στο 82’ με τον Μαρινάκη, που έσπρωξε την μπάλλα στα δίκτυα ύστερα από ωραία προσπάθεια του Δάβαρη. Το 3-1 δεν δίνει την αντικειμενική διαφορά δυνάμεως των δύο ομάδων. Τα Γλυκά Νερά διαθέτουν ομάδα για καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα αλλά οι παίκτες τους είναι επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.
Για την Δόξα Κορωπίου ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο. Αξιέπαινη η προσπάθεια παικτών, προπονητών και παραγόντων, που με τόσο λίγα μέσα, καταφέρνουν να φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι διαιτητές Μπόρσης, (Κρέτσιμος, Σπυρόπουλος), κράτησαν το παιχνίδι με επιτυχία, άσχετα αν «κατηγορήθηκαν» για ανοχή σε ορισμένες περιπτώσεις. Ήταν ένα δύσκολο –διαιτητικά- παιχνίδι.
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Κωστάζος (46' Μαρινάκης), Σύρος, Καδίτης, Τούντας, Μπουτσάι, Αμπεντινάι (90' Θεοχάρης), Πουλάκης, Δάβαρης, Παπαδάς (75' Βαλσαμογιάννης), Μπερέτας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Γιαννούλης (71’ Τσεβδερίκωβ), Αντωνόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Στέλλας (79' Προβίδης), Μπούρμπουλας, Κάππος, Λουκής, Παπάζογλου, Γάσπαρης (67' Παπακωνσταντίνου).

* Το στιγμιότυπο είναι από την συνάντηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα 2011-12, στο Κορωπί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money