Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 3-0












Με τρία τέρματα του Τσέλια, ο Ολυμπιακός επεβλήθη του Κεραυνού 3-0 στον Άγιο Στέφανο.
Με την επίτευξη του 1-0 μόλις στο 5’, ύστερα από ελεύθερο του τερματοφύλακα και πλασέ του σκόρερ, φάνηκε η αμυντική ανεπάρκεια του Κεραυνού, που περιμένει τον τιμωρημένο από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο Μεγαγιάννη, για να «στρώσει» την αμυντική του διάταξη. Το 2-0 έγινε στο 37’, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων, που έδωσαν την μπάλλα στον σκόρερ! Το 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 60’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του σκόρερ, που είχε κερδίσει ο ίδιος.
Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα της Κερατέας προσπάθησε και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες, με τον Κοντογιάννη (75’) και τον Λιούμη (80’), που έκανε σέντρα κι η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ημιτελείς προσπάθειες, οι οποίες -πάντως- ανησύχησαν τον Χανδρινό, αφού η μπάλλα ακούμπησε και στα δοκάρια του!
Ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία καλής συγκρότησης και με τους παίκτες που διαθέτει, μπορεί να στοχεύσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας…
Καλή η διαιτησία των Γιαλούρη, (Κρέτσιμου, Χριστοδούλου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκκα (71’ Φιλλής), Τσιουρής, Ευαγγελινός (78' Μπιτάκος), Πατσιονίδης, Κολώνης, Τσέλια (71’ Γιάκοπς), Τσιούμας, Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου (60' Ρώμας), Κατσίκης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Κρυεμάδη, Λούτζη, Ελευθερίου, Ευφραιμίδης (60' Σταμάτης), Κοντογιάννης, Λιούμης.

* Στο στιγμιότυπο, ο Τσέλια κάνει το 2-0 αφού οι αμυντικοί του Κεραυνού έκαναν λάθος και τον "τροφοδότησαν" εντός περιοχής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money