Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΔΡΑΣ 2 ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής, για τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος Κορωπίου – Κεραυνού Κερατέας. Και οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό της έδρας τους για δύο αγωνιστικές.
Αναλυτικά, η Π.Ε. στην ανακοίνωσή της σημειώνει:
1) Στο σωματείο Α.Ο. Κορωπίου επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του δύο (2) αγωνιστικές και συνολική χρηματική ποινή 400 ευρώ.
2) Στο σωματείο Κεραυνός Κερατέας επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του δύο (2) αγωνιστικές και συνολική χρηματική ποινή 250 ευρώ.

ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ
Ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας (20/10) Ελπίδας Αχαρνών – Αστέρα Αυλώνος δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδος Ελπίδας Αχ. διότι δεν προσήλθε να αγωνιστεί χωρίς καμία προειδοποίηση. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του Αστέρα Αυλ. με τέρματα 3-0 και από την Ελπίδα Αχ. αφαιρούνται δύο (2) βαθμοί από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα, επίσης επιβάλλεται στην Ελπίδα Αχ. χρηματική ποινή 50 ευρώ. Σε συνδυασμό με σχετικές αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, επέρχονται στο σωματείο Ελπίδα Αχαρνών, οι συνέπειες του άρθρου 36 του ΚΑΠ και σε συνδυασμό επίσης των άρθρων 17,36,21 και 44 του ΚΑΠ και άρθρο 5 της προκήρυξης Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, θεωρείται ότι το ως άνω σωματείο αποχώρησε με τη θέλησή του και δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα αυτό.

* Στο σωματείο Αήττητος Σπάτων επεβλήθη επίπληξη και στους Γ. Φαράκο (προπονητή) επίπληξη και Στεφ. Μπασινά (εκπρόσωπο) επίπληξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money