Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-5

Η απροσδόκητα καλἠ εμφἀνιση του γηπεδούχου Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου, προβλημάτισε την Θύελλα, που επικράτησε τελικά με 5-2. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν προκρίθηκαν τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η Θύελλα προηγήθηκε μόλις στο 4′ με τον Μουτζακά και ο Θανόπουλος είχε δοκάρι στο 7′. Όμως ο Μαύρος Αετός ισοφάρισε 1-1 με τον Αλή στο 30′.
Στο ημίχρονο μπήκαν στο παιχνίδι και οι έμπειροι Τασσόπουλος και Κατσούγκρης για να βοηθήσουν την Θύελλα, που στο 50′ πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Γεραγωτέλλη. Οι γηπεδούχοι, όμως, πείσμωσαν και ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως (55′), με κεφαλιά του Τζίκα.
Η φάση που έκρινε τελικά την αναμέτρηση, ήταν η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Θεοδωρή, στο 74’, οπότε ο Μαύρος Αετός έμεινε με δέκα παίκτες.
Μέσα σε δύο λεπτά (76′) ο Οικονόμου έκανε το 3-2. Και στο τέλος όλα έγιναν πιο εύκολα για την Θύελλα, με δύο τέρματα του Πετράι (80′ και 85′), για το 5-2.
Διαιτητές: Μανιώτης, Χριστοδούλου και Μαραγκού.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Στ. Βασιλάκος, Βρεττός, Αδάμης (78′ Εμμανουήλ), Μπουλέκος, Τσεβάς, Θεοδωρής, Αλή, Σπ. Βασιλάκος (46′ Λόης), Θ. Βασιλάκος, Τριανταφύλλου, Τζίκα.
ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλωφ, Οικονόμου, Καλογραιάκης, Σότα, Στάφα (80’ Φρίγγης), Γεραγωτέλλης, Πετράι, Τσέλιος, Μουτζακάς, Ράσα (46’ Κατσούγκρης), Θανόπουλος (46’ Τασσόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money