Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Β2: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διόνυσος-Σαρωνικός 0-1













ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-1
Εξαιρετικά δύσκολη νίκη σημείωσε ο Σαρωνικός στον Διόνυσο, απέναντι σε αντίπαλο αποφασισμένο να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν τα κατάφερε, όμως, ο Διόνυσος αφού έμεινε από το 4’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκέσουρα (έκανε χέρι – πέναλτυ), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπολοίπων παικτών του. Ο Χαρίτος που ανέλαβε την εκτέλεση του κτυπήματος πέναλτυ, αστόχησε (άουτ)!
Πάντως, ο Χαρίτος εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτυ, σκοράροντας με πλασέ στο 40’ μετά από ωραία προσπάθεια του Αλεξίου.
Αμέσως αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 42’ με τον Γκάγκα ενώ στο 43’ ο Γεροβασίλης είχε σουτ που η πορεία της μπάλλας κόπηκε πάνω στη γραμμή τέρματος!
Στο β’ ημίχρονο, έγινε μάχη, καθώς ο Σαρωνικός παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, παρέμενε αμυντικογενής και ο Διόνυσος πίεζε και είχε κάποιες ανολοκλήρωτες προσπάθειες. Σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο 80’ ο τερματοφύλακας Μπακοδήμος πραγματοποίησε ωραία απόκρουση σε σουτ του Α. Καραγιάννη.
Το σκληρό παιχνίδι κυρίως των γηπεδούχων, είχε αποτέλεσμα την αποβολή του Ζαχαρόπουλου στο 83’ και του Γκίνη στο 92’.
Έτσι, πέτυχε το 2 στα 2 ο Σαρωνικός και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο διαιτητής Παπάζογλου έδειξε πάνω από 10 κίτρινες κάρτες στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος σχεδόν τις …εξαφάνισε, γιατί θα έπρεπε να αποβάλλει 2-3 ακόμη παίκτες από κάθε πλευρά! Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την απόδοση του βοηθού Χόικα, υποστηρίζοντας ότι ήταν απρόσεκτος σε πολλές φάσεις, ακόμη και στη φάση του γκολ, που ισχυρίζονται ότι υπήρχε υποψία για οφ-σάιντ. Συγκριτικά καλύτερος ο βοηθός Καλλίνικος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Κουτσογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Γκέσουρας, Χριστοδούλου, Καρατσίκος, Δρόσος, Ραυτακόπουλος (46’ Παξιμάδης), Κωνσταντόπουλος (68’ Ουντέζε), Γκάγκας (80’ Μουφτάρη), Γεροβασίλης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Ναυπλιώτης (70’ Γκίνης), Χρ. Κετέογλου, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Ντίνος (46’ Λεζάκης), Σ. Αλεξίου, Ραφαηλίδης (90’ Χ. Τσούνης), Α. Καραγιάννης.

Άμυνα-Αχιλλέας: Μάχη στο κέντρο του γηπέδου Ανθούσας

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0-2
Στοιχεία ομάδας μεγάλης κατηγορίας έδειξε ο Αχιλλέας, που επεβλήθη δίκαια της ισχυρής Άμυνας στην Ανθούσα, με 2-0. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 15’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του Ροπόκη (οπότε άλλαξε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας), ο Αχιλλέας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για το πειθαρχημένο παιχνίδι του.
Το 0-1 σημείωσε στο 5’ ο Μπούσκος, με κεφαλιά ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Τσάκαλου. Με αριθμητικό χάντικαπ παικτών, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο ποιότητος, με αποτέλεσμα να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 40’. Ο Αβραμόπουλος πραγματοποίησε εκπληκτική ενέργεια, αδρανοποίησε τον τερματοφύλακα Χαρίση και γύρισε την μπάλλα στον Τσάκαλο, που την πλάσαρε στο άδειο τέρμα της Άμυνας για το 2-0! Είχε κι άλλες κλασσικές ευκαιρίες ο Αχιλλέας με τους Σταματόπουλο, Πλιάτσικα και Τσάκαλο αλλά στο τελευταίο 10λεπτο η ομάδα κουράσθηκε και  
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν όσο μπορούσαν καθώς οι φιλοξενούμενοι «τραβήχθηκαν» στο μισό γήπεδο και άφησαν χώρους, είχαν δοκάρι σε σουτ του Λεμονή στο 72’ και κράτησαν την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο προπονητής της Άμυνας Ηλίας Καραπιπέρης, παρουσίασε μια καλή ομάδα αλλά μπροστά σ’ αυτόν τον Αχιλλέα, φάνηκε ότι δεν είχε διεξόδους. Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας του Κόκκινου Μύλου Νίκος Ζουμπατόπουλος, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος κι απένειμε εύσημα για την εμφάνιση των παικτών του, υπογραμμίζοντας ότι για δεύτερη φορά έμειναν 10, αλλά κατάφεραν και πάλι να νικήσουν!
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Ζέρβας και Διαμάντι.
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Τζέγια, Πουλιόπουλος (70’ Λεμονής), Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης (80’ Δρόσος), Παπαδημητρίου, Καραβατάκης, Νικόπουλος (40’ Τσόκος), Καρυστινός, Καραμάνος, Χερμάρη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Βελλής, Σταυρόπουλος, Ξενάκης, Μπούσκος, Τσάκαλος (75’ Νάστος), Σταματόπουλος, Καββαδάς, Ροπόκης, Φούντας (60’ Πλιάτσικας).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1-0
Ντέρμπυ έγινε στη Νέα Μάκρη, όπου ο Εθνικός σημείωσε εντυπωσιακή νίκη επί της Αρτέμιδος με 1-0.
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το παιχνίδι τους και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ με τον Τσούκα και τον Τσουκαλά. Σε μια απ’ αυτές, στο 30’, ο Τσούκα κέρδισε πέναλτυ από τον Χατζόπουλο. Το κτύπημα ανέλαβε ο Καραμανίδης αλλά ο τερματοφύλακας Πυκνής απέκρουσε. Εκεί οι παίκτες της Αρτέμιδος έχασαν το «πάνω χέρι» που είχαν αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Ο Εθνικός, πολύ καλά στημένος, «έψαχνε» την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ και να κερδίσει το παιχνίδι! Τελικά, βρήκε τον τρόπο και το πέτυχε… Στο 61’ ο Ελευθερίου μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.
Με επουσιώδη λάθη οι διαιτητές Γουργιώτης, Επ. Λιάπης και Κυριακόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Αζάλ, Βιβικίδης, Χρ. Παπαδόπουλος, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (80’ Αηδόνης), Στεφανίδης, Ζιάγκος, Μποϊμπέι (70’ Αντωνίου).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης ( 60’ Σερμαγιάς), Βασιλείου, Δημητρίου, Λέννον, Χαρίσης, Δαρβής (65’ Κουνελάκης), Τσουκαλάς (70’ Μοιρασγεντής), Καραμανίδης, Τσούκα.

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1-2
Πάτησε καλύτερα στο γήπεδο η ομάδα του Πόρτο Ράφτη και νίκησε την γηπεδούχο ΑΕ Μενιδίου με 2-1.
Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Ανυφαντής στο 28’. Ο Βενετικίδης ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο 50’ και ο ίδιος είχε δοκάρι στο 54’!
Στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καλαμιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το Πόρτο Ράφτη εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική του υπεροχή και στο 85’ πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Λιώλη.
Καλοί οι διαιτητές Παπαδόπουλος, Ζέρβας και Μαραγκού.
Α.Ε.Μ.: Σαρλής, Ανδρεάδης (46’ Καλαϊτζίδης), Πανταζής, Μπαρκαγιάννης, Καλαμιώτης, Τζανέτος, Κουλέπης (46’ Πέτρου), Ρούσσος (75’ Κωνσταντινίδης), Ζαπουνίδης, Βενετικίδης, Μυρισκλάβος.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Μουτεβελής, Τσόρακας, Α. Δημητρακόπουλος (78’ Φράγκος), Ανυφαντής, Ι. Δημητρακόπουλος, Χ. Δημητρακόπουλος, Κριτσωτάκης, Μπεκίρης (55’ Δάμος), Λιώλης, Άγκα, Πανουτσόπουλος (81’ Χριστοδουλίδης).











ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-1
Ο Πρωτέας ήταν καλύτερος αλλά η γηπεδούχος Νίκη Δροσιάς, ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα και πήρε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τύχη, αφού δημιούργησαν ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα αλλά δεν ολοκλήρωσαν παρά μόνο μία, αυτή του 5’. Τότε έγινε το 0-1 με κεφαλιά του Τζανή, ύστερα από κόρνερ του Καλιανιώτη. Το 1-1 διαμορφώθηκε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σαμαρά, στο 91’.
Με περισσότερη προσοχή, ο Πρωτέας θα έπαιρνε τη νίκη. Η Νίκη έπαιξε φιλότιμα και «σώθηκε» στο τέλος, από την ατομική δεινότητα του Σαμαρά.
Εξαιρετική η διαιτησία των Χριστοδούλου, Μακρή και Καζά.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Γαρουνιάτης (78’ Ποροτσίδης), Μπέτσης, Μπότζιος, Μούρτης (63’ Ψήλας), Λιβαθηνός, Πιπέρας, Σαμαράς, Γρηγοράτος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάι, Χύκα, Λάζαρης, Διαμάντης, Λάππας (85’ Χουσιάδης), Τζανής, Μαραγκός (70’ Κούλιμπης), Χοντζάλη, Καλιανιώτης.
 
ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-2
Πολύ σημαντική νίκη του Ραμνούντα μέσα στο Συκάμινο με 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο μουδιασμένοι και στο πρώτο πεντάλεπτο ο Ραμνούς έχασε κλασσική ευκαιρία για γκολ, με ανάποδο «ψαλιδάκι» του Σαμανίδη, που «σημάδεψε» το δοκάρι! Όμως, γρήγορα ανέβασαν ρυθμούς και στο 15’ ο Τζιαχρήστας βγήκε μόνος τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Γραμματικού, κι αυτός τον ανατρέπει. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο παθών Τζιαχρήστας αλλά ο Δεληπουτουλούδης το απέκρουσε. Ο εκνευρισμός των παικτών του Συκαμίνου μετά το χάσιμο του πέναλτυ ήταν φανερός.
Λίγο πριν το τελος του πρώτου ημιχρόνου (40’), η άμυνα του Συκαμίνου έκανε λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Σαμανίδη να κάνει το 0-1 με σουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Συκάμινο πίεσε περισσότερο αλλά είχε αργές επιστροφές, με αποτέλεσμα στο 60’ να γίνει το 0-2 σε αντεπίθεση του Γραμματικού, με το Σαμανίδη και πάλι! Οι γηπεδούχοι επέμειναν και είχαν δοκάρι με τον Μπάνα στο 70’ και καλή ευκαιρία με τον Σουβατζή, που αποσόβησε ο τερματοφύλακας του Ραμνούντα ψηλά στο «Γ» της εστίας του.
Αρκετές κλασσικές ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι, στην ανοικτή άμυνα των γηπεδούχων!
Υποδειγματική η διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών Μήταρη και Αικ. Αντωνίου.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γαρυφάλλου (71’ Κουσκούνης), Φώτος, Καραμιχάλης, Τσαγγαράκης, Σουβατζής, Μπάνας, Τούκας, Μαργέτας (65’ Γκουζιώτης), Τζιαχρήστας, Παπαγάλος (46’ Βολιώτης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Δημητράκης (70’ Στάσης), Γκούρας, Ντούρας, Ματέρης, Δ. Κόλλιας, Αμάτι, Μουρίκης, Σαμανίδης (70’ Καλαθάκης), Τούντας (65’ Φαραντάκης), Κ. Χρυσίνας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money